Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Ro og åbne vidder
Noorwijk strand
Tæt på Amsterdam og Haarlem
Air trampolin og multibane
Top faciliteter
Restaurant
300 m
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Top faciliteter
Restaurant
300 m
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads

Velkommen til Dunimar

Middelhavets liv blandt tulipanerne, dette er ferie på Dunimar. Duinresort Dunimar har alt, hvad I behøver for at opleve den ægte feriefølelse. Friske ruller fra minimarkedet og en velsmagende bid at spise kun 300 m gåtur væk på De Ruigenhoek café-restaurant. Vis børnene, hvor legepladsen og lufttrampolin findes. Noordwijk-stranden ligger kun 4,5 km fra feriestedet og er en skøn gåtur væk og fuld nydelse hele dagen eller hop på cyklen og se, hvor smukt området er. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
5-10km til strand
4.5 km
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Frisk-brød-service
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Animation
I højsæsonen
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Multisportsbane
Trampolin

Mere info om feriestedet og området

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

På Dunimar er der et minimarked, hvor I kan købe en is og en dejlig kold øl og det vigtigste, men ønsker I at handle stort ind, er der flere muligheder i Noorwijkerhout og den nærmeste Spar ligger kun 2,5 km væk. 

Området er et ferieområde, så der er flere forskellige restauranter og cafeer, hvor I kan nyde en dejlig middag.

Noordwijk strand

Noordwijk strand

Noordwijk beach er en skøn sandstrand med klitter, som indbyder til en dase-hygge dag.  Stranden har det blå flag, så alt er rent og vedligeholdt. Der er strandbarer, mulighed for kitesurfing og mange andre aktiviteter.

Pak en madkurv og nyd en dag i sandet med hele familien.

Udflugter i området

Udflugter i området

Haarlem er en flot by, som bestemt er et besøg værd! Haarlem er en charmerende by med fantastisk kultur, caféer, butikker og restauranter. Ud over at være hjemsted for nogle af Hollands bedste museer og verdensberømte kunst, er den én af landets bedste byer til shopping. Der er masser af underholdning - inklusive flodkrydstogter, ugentlige markeder og mere. Tag på en kanaltur på floden Spaarne, Haarlems ældste kanal, og se alle de smukke bygninger og indånd atmosfæren. 

Amsterdam ligger kun ca. 50 km væk og er naturligvis også et must! Besøg Amsterdam, og få en oplevelse du sent vil glemme! Der er altid noget at kigge på – og tale om – i Hollands farverige hovedstad Amsterdam. Fra Red Light District til verdenskendte museer er byen fuld af oplevelser, der både inviterer til diskussion og eftertænksomhed. Amsterdams velbevarede arkitektur fra 1700-tallet og de mange kanaler, der gennemstrømmer byen er med til at skabe den idylliske stemning, men er også en kontrast til byens ellers meget moderne og progressive attitude.