Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Econtel Berlin Charlottenburg

Alt det får I:
Inkl. morgenmad
Hyggeligt beliggende i en rolig del af Berlin og alligevel centralt
Tæt på U-bahn
Berlin for hele familien - gode familieværelser
Top faciliteter
Morgenmad
Inkl.
Restaurant
Bar
Top faciliteter
Morgenmad
Inkl.
Restaurant
Bar

Velkommen til Econtel Berlin Charlottenburg

Kom på et familieeventyr til hovedstaden Berlin, som er den perfekte storby til en længere ferie, et weekendophold eller en overnatning inden ferien længere sydpå. På Hotel Econtel Berlin Charlottenburg kan hele familien føle sig velkommen med særligt børnevenlige faciliteter og gå på opdagelse i den pulserende og alsidige storby. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Inkl.
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Mini ferie
Generelt
Nærmeste by
Berlin
Nærmeste metro
Miendorfplatz, 250 m
WIFI
Sport
Cykeludlejning

Hotel Econtel Berlin Charlottenburg i Tyskland

Bo i Berlin

Bo i Berlin

I centrum af den vestlige del af byen ligger Hotel Econtel Berlin Charlottenburg, ikke langt fra Charlottenburg, som er Berlins største palads. Det er i den vestlige del af metropolen, de elegante butikker langs Kurfürstendamm med sine utallige sidegader ligger, KaDeWe og mange af de kulturelle og historiske seværdigheder. Med hotellet som udgangspunkt, kan I nyde byens puls uden at bruge bilen - nærmeste U-bahn ligger kun 200 m fra hotellet, der også har egen garage. I kommer altså til at bo tæt på alle oplevelserne i Berlin.

Hotel med god komfort

Hotel med god komfort

Friferie har håndplukket dette skønne hotel for både dets placering og de børnevenlige faciliteter. Hotellet kan prale af hele 205 hotelværelser, hvor I finder værelser til både venner, par og familier. Der tilbydes også specielle familieværelser, som er indrettet med fokus på børnene.

Drikkelse og spise på hotellet

Drikkelse og spise på hotellet

Hotellet rummer også en dejlig restaurant med lækre retter, hvor I blandt andet kan nyde en flot morgenmadsbuffet, som er inkluderet i prisen. På den måde bliver det nemt for familien at få en god start på dagen. Hotellet har også en lille bar, hvor I kan nyde en kold øl eller en farverig cocktail.

Cykeltur i Berlins gader - lej cykler på Hotel Econtel Berlin Charlottenburg

Cykeltur i Berlins gader - lej cykler på Hotel Econtel Berlin Charlottenburg

Når man skal opleve en storby indebærer det ofte lange gåture og trætte ben. Tager man metroen går man glip af byens omgivelser undervejs. Så det mest optimale er faktisk at opleve Berlin fra en "jern-hest" og cykle rundt. Det har Hotel Econtel Berlin Charlottenburg også fundet ud af, så de lejer cykler ud direkte på hotellet. Bare spørg dem i receptionen, når I kommer frem.

Værelsestyper på Econtel Berlin Charlottenburg

Værelsestyper på Econtel Berlin Charlottenburg

Econtel Berlin Charlottenburg har inddelt deres værelser i 2 kategorier:

Best Price er værelser med adskilte senge beliggende på de nederste etager, og flersengsværelserne i denne kategori er med etageseng(e).

Comfort har dobbeltsenge, og er beliggende på øvre etager (3./ 4. sal). Denne kategori værelse er blevet renoveret i hhv. 2016 eller 2017, så her får I hotellets pæneste værelser.