Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Med lege redskaber
Restaurant
Børne menu
Supermarked
3 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Animation

Velkommen til Eko Terme Snovik

Terme Snovik bliver populært kaldet "De små huse ved grænsen i skoven" på grund af sin beliggenhed. Lejlighederne er omgivet af græsklædte områder, blomsterbede, en urtehave, en krydderihave og en legeplads. Der tilbydes et stort badeland, hvor der ligeledes er et stort udvalg af afslappende massager og behandlinger. Nærmeste indkøbsmulighed ligger ca. 3 km fra feriestedet, men hvis I ikke har lyst til at flytte bilen kan der lejes Mountain bikes i receptionen. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Vandrutsjebane
Familie rutsjebane, Rør rutsjebane, Børne rutsjebane
Særskilt børnepool
Med lege redskaber
Indendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Solstole ved pool
Baby pool
Bar/Restaurant
Bar
Snack bar
Restaurant
Børne menu
Andre faciliteter
Indendørs legeplads
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Cykeludlejning
Legeplads
Underholdning
Mini klub
I højsæsonen
Sprog
Engelsk, Italiensk
Animation
Diskotek
Omgivelser
Nærmeste bus station
100 m
Wellness/Spa
Jacuzzi
Spa behandlinger
Mod betaling
Massage
Mod betaling
Sauna
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Handicap faciliteter
Butikker
Supermarked
3 km
Sportsfaciliteter
Vand aerobics
Fitness

Ferieboliger - Eko Terme Snovik

Læs mere om Eko Terme Snovik

Ferielejlighederne på Eko Terme Snovik

Ferielejlighederne på Eko Terme Snovik

Alle ferielejligheder på Eko Terme Snovik er af høj standard, ligger op til skoven og har en skøn udsigt over den grønne dal og de omkringliggende bakker. Her er opholdsrum med sofa og tv, samt køkken udstyret med ovn, komfur og køleskab, samt fine spisepladser ved siden af. Der hører en balkon med havemøbler til ferielejligheden. 

Book direkte på siden, eller kontakt en af vores ferierådgivere på tlf. 7015 4141. De vil hjælpe med at besvare alle dine spørgsmål. 

Kurstedet

Kurstedet

Kurstedet består af termiske pools på i alt 500 m². Hvis vejret tillader det, er de udendørs bassiner åben fra maj til september, ellers kan de indendørs bassiner benyttes. Vandtemperaturen i de udendørs bassiner er 28°C, og 32°C i de indendørs. Både store og små svømmere vil nyde en tur i vandrutsjebanerne eller en udfordrende klatretur i et net i poolen! For de yngste er der mindre pools med bl.a. legetøj og vandtrampolin. I finder også sauna samt forskellige massagebehandlinger. 

Andre faciliteter og omgivelser

Andre faciliteter og omgivelser

Gæster på Eko Terme Snovik har gratis adgang til det udendørs fitnessområde. Den unikke placering midt i hjertet af Kamnik-Savinja Alperne, gør det ideelt at tage på vandre- eller cykelture i de nærliggende bjerge Velika Planina og Menina Planina. Mountain bikes kan lejes i receptionen. I kan også udforske de omkringliggende enge, marker, skove og frugtplantager. Feriestedet har egen restaurant, Terme Snovik, som tilbyder en varieret menu til både store og små. Der ligger også en fin legeplads til glæde for de små.