Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Enø Feriecenter

Top Faciliteter
Strand
Sand, 400 m
Restaurant

Velkommen til Enø Feriecenter

Beliggende syd for Næstved lige ved Karrebæksminde er skønne Enø placeret. Enø Feriecenter rummer en hyggelig atmosfære med sin enestående beliggenhed, sine karakteristiske sommerhuskvartere, en fin strand i gåafstand, idyllisk udsigt til fjorden, muligheden for at sejle ud fra havnen i Karrebæksminde og ren råhygge i feriecenteret. Feriehusene er unikt bygget i stil med Bornholm, hvor det skal bemærkes, at nogle af husene er nyligt renoveret og andre ikke. Der er en række sjove aktiviteter at give sig i kast med, så ingen kommer til at kede sig på en ferie på Enø Feriecenter. Læs mere
Læs mere
Luk
Bar/Restaurant
Restaurant
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen
Strand
Strand
Sand, 400 m

Ferieboliger - Enø Feriecenter

Læs mere om Enø Feriecenter

Få fornyet energi på Enø Feriecenter

Få fornyet energi på Enø Feriecenter

Enøs beliggenhed gør feriestedet til en helt særlig oase, hvor der er de rette rammer til at kunne koble af fra hverdagens travlheder. Foruden tiltrængt afslapning er der en række aktiviteter og sjove udflugtsmuligheder i området, der gør, at I næppe kommer til at kede jer! I kan glæde jer til en dukkert i swimmingpoolen, som er åben om sommeren. Der er hertil et børnebassin, så familiens mindste trygt kan boltre sig i vandet. De små kan more sig på naturlegepladsen eller på feriestedets hoppepude. I højsommeren er der massere af aktiviteter på øen for hele familien. Kunne Enø Feriecenter være et godt bud på jeres næste familieferie, kan I booke et ophold online her på siden eller ringe til vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Karrebæksminde - En idyllisk perle

Karrebæksminde - En idyllisk perle

Enø Feriecenter ligger lige ved Karrebæksminde, som er en lille fiskerby med en helt særlig og hyggelig stemning. Der er en skøn badestrand, hvor I kan få en masse sjove timer til at gå med. I kan også besøge en af de lækre restauranter eller tage et spil minigolf med familien. Enø er et sandt ferieparadis, hvor I med sikkerhed kan geare helt ned, nyde familiens nærvær og få hyggelige ferieminder med hjem i baggagen.  

Tag på udflugt med familien

Tag på udflugt med familien

Skal I på ferie med børn, er en tur til BonBonland et ideelt valg til en sjov dag, som egner sig både til store og små. I kan suse rundt i de vilde rutsjebaner, grave efter guld i cowboybyen og blive plasket til med vand i bæverraftingen. Ønsker I en dag i smukke omgivelser, kan I besøge Gisselfeld kloster, som med sin enestående park med botaniske sjældenheder og historiske kloster vil danne rammen om en dag fyldt med hyggelige ferieøjeblikke med familien.