Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 150 m til stranden!
Dejlig lukket swimmingpool
Familievenlige og lyse ferieboliger
Oplev stemningen i badebyen Bibione
Top faciliteter
Strand
Sand, 250 m
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 250 m
Restaurant
100 m
Bar
100 m

Dejlig swimmingpool og kun 150m til stranden i Bibione!

Med et ophold i Erica's dejlige, lyse ferielejligheder kan I nyde sommerferien under Italiens varme sol i den populære badeby Bibione. Lejlighedskomplekset Erica har en skøn swimmingpool og tilhørende privat strand, og der er kun 150 meter til Adriaterhavets kølende bølger og Bibione's smukke, langstrakte strandpromenade. Erica tilbyder også cykeludlejning, så måske I fristes til en cykeltur langs promenaden i aftensolen. Her finder I adskillige restauranter, caféer, barer og butikker, der alle lokker med deres varierede udvalg af italienske specialiteter. Så book din sommerferie i dag og nyd sydens sol og varme i Bibione. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 250 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
250 m
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 32
Nærmeste by
Bibione, 100 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sport
Cykeludlejning
Betales på stedet

Velkommen til Erica!

Strand og pool

Strand og pool

Erica har et dejligt indhegnet poolområde, med liggestole til sine gæster. Swimmingpoolen har også et lille område til de små gæster, hvor det er let for de voksne at holde øje med familiens yngste medlemmer.

Bibiones smukke strand Lido del Sole ligger kun få skridt fra jeres feriebolig. Med 150m til stranden, er I hurtigt ved det turkise Adriaterhav, så når I har pakket solcremen og strandhåndklædet er det bare at komme afsted. Erica tilbyder sine gæster privat strandområde med liggestole og god plads til solbadning og leg.

Faciliteter og aktiviteter

Faciliteter og aktiviteter

Er der behov for ekstra forkælelse ligger det velbesøgte Bibone Thermae, også kaldet Bibione Spa kun 1000m fra jeres feriebolig. Bibione Thermae har åbent året rundt, og tilbyder forskellige pools, liggestole, behandlinger og wellness.

Trænger I til at begejstre både små og store i familien, så er Luna Park Adriatico et besøg værd. Den lokale forlystelsespark byder på sjov og oplevelser for hele familien. Parken har åbent i højsæsonen fra midten af maj til midten af september - alle aftener fra kl. 19.00 til kl. 24.00

Via Erica kan I leje cykler og udforske Bibione og omegn. Bibione har mange velanlagte cykelstier, blandt andet langs den idylliske strandpromenade, så hvorfor ikke smutte en tur ud og finde et lækkert gelateria og smage på den skønne italienske is?

Med stranden Lido del Sole kun 150m fra jeres feriebolig, er det let at benytte strandens mange muligheder for vandaktiviteter. På stranden er der fx. mulighed for at prøve en tur i parasail eller bananaboat - eller hvad med at prøve kræfter med windsurfing?

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Bibione har talrige yndede familierestauranter, så der er altid noget at finde for enhver smag, hvis I vil fristes af de italienske favoritter. Erica er beliggende centralt i Bibione med kun 100m til centrum, og der er adskillige skønne restauranter i umiddelbar nærhed af jeres feriebolig.

Der findes diverse supermarkeder i Bibione - både store og små, hvilket gør det let at købe ind, hvis I gerne vil tilberede jeres egne livretter hjemme i Erica's veludstyrede køkkenniche. Her får I også også egen balkon, hvor I kan nyde jeres familiemåltider sammen og hygge mens mørket falder på og aftenlivet kalder.

Seværdigheder og shopping

Seværdigheder og shopping

Lige nord for Bibione, ligger det formidable naturområde Valgrande. Området indbyder til korte vandreture, friske cykelture eller hvad med en tur på hesteryg? Erica tilbyder cykeludlejning.

Skal der ske noget andet en dag, har I også et rigtig godt udgangspunkt fra Bibione for at udforske de omkringliggende kystbyer langs Adriaterhavskysten. Måske får I lyst til at kigge nærmere på kystbyer, såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima? 

Den klassiske badeby Bibione har et væld af lokkende spændende butikker og små souvenirshops, og der er altid noget at finde for alle, hvis man vil have et minde med hjem fra ferien. Hvis der er brug for fornødenheder til morgenmaden eller strandtasken, har Bibione mange velassorterede supermarkeder, med både friske lokale råvarer og de velkendte dagligvarer.  

Den spektakulære og unikke Venedig ligger kun 95km fra Bibione, og er et must på sightseeinglisten.