Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
800 m til badebyen Bibione
Flotte ferielejligheder
Familievenlige strande
Indbydende tagpool

Hyggelige ferielejligheder

Dette feriested er et mindre et af slagsen. Ferielejlighederne er pænt indrettet og er alle med en stor overdækket balkon. Fra feriestedet er der 1,2 km til stranden ved Adriaterhavet, mens I på taget af Edriano finder et skønt poolområde. Blot 800 meter herfra ligger byen Bibione, hvor I kan finde hyggelige restauranter og barer. Book online her på siden, eller kontakt os på tlf. 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
1-2 km til strand

Velkommen til Edriano

Læs mere om Edriano her

Læs mere om Edriano her

Edriano ferielejligheder er enkelt indrettet og udstyret med et køkken med mikroovn, køleskab og kaffemaskine. Der er desuden en stor overdækket balkon. 

Feriestedet har et skønt svømmebassin på taget af ferielejlighederne, der giver en smuk udsigt til omgivelserne. Her er 1,2 km til stranden ved Adriaterhavet, hvor I kan bruge timevis af tid på at svømme i havet eller nyde solen i sandet. 

I og omkring Edriano

I og omkring Edriano

Bibione by ligger 800 meter fra Edriano, hvor I kan finde mange gode butikker. Kun 200 meter fra feriestedet finder I både restauranter og barer. 

Vil I gerne tilberede mad hjemme i ferielejligheden, er der selvfølgelig også mulighed for det. Supermarked, kan I finde kun 100 meter fra Edriano, så I kan lave italienske specialiteter og nyde den hjemme på balkonen i eget selskab. 

Adriaterhavet i Italien

Adriaterhavet i Italien

Adriaterhavskysten er præget af børnevenlige strande og familievenlig stemning. Langs kysten vil I også kunne finde skønne strandpromenader, hvor flere hyggelige restauranter og gode butikker vil være. 

Derudover er der gode udflugtsmuligheder for jer i byen Bibione, hvor I kan tage båden fra Bibone Pineda til den smukke by Venedig, der byder på smalle kanaler, snævre gader og smukke bygninger.