Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Direkte til børnevenlig strand
Udendørs pool
10 min. gang til Fåborgs hyggelige bydel
Restaurant Klinten - god mad og Fyns bedste udsigt
Top faciliteter
Strand
50 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs
Restaurant
50 m
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
50 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs
Restaurant
50 m
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Mere om feriestedet og området

Det hele er indenfor rækkevidde, når ferien går til dejlige Feriecenter Faaborg. Udsigt til den børnevenlige strand og en uforstyrret udsigt over det Sydfynske Øhav. De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og børnenes legeplads. Ud over den skønne natur er der mange aktiviteter på stedet, vi kan nævne: indendørs swimmingpool, bordtennis, poolbord, billard, legerum, legeplads med trampolin, minigolf og kroket og ikke at forglemme den store fælles grillplads lige ud mod stranden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
50 m
Pool
Indendørs pool
Udendørs pool
Vandrutsjebane
Særskilt børnepool
Indendørs
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Andre faciliteter
Mini golf
Vaskemaskine
Legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Billard/pool
Indendørs legeplads
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Trampolin
Wellness/Spa
Sauna
Sport
Petanque
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Butikker
Supermarked
1 km

Velkommen til Danland Fåborg

Fåborg by

Fåborg by

Fåborg by er en fantastisk hyggelig by med masser af flotte gamle huse, restauranter, cafeer og ikke mindst byens lystbådehavn.

Der er masser af atmosfære og året rundt afholdes der mange arrangementer med musik og anden underholdning og der opstår næsten en sydlandsk stemning i byen. 

Et besøg i Faaborg betyder også en tur med byens vægtere, deres rundgang starter fra Klokketårnet hver aften kl. 20 fra ultimo juni til ultimo august, hør vægtersangene og de spændende historier. Fra 1. juli til ultimo august kan du komme på byvandring med lokale ildsjæle og fortællere på hverdage kl. 11, fra Faaborg Turistbureau, det er gratis at følge med. Vesterport i Vestergade menes bygget omkring år 1400 og er den eneste bevarede af formentlig tre byporte i Faaborg.

Restauranter og cafeer

Restauranter og cafeer

I Fåborg og i det sydfynske område generelt, er der masser af gode og hyggelige restauranter og spisesteder! Sydfyn er lige til at spise. Gastronomi og kulinariske oplevelser kommer af go' muldjord, og det er der masser af på øen. Historien lyder, at hvis man kaster en ævl'fis - fynsk for æbleskrog - spirer der et frugttræ. Velbekomme!

Der er restauranter og cafeer for enhver smag og pung, så det er bare om at udforske og nyde det store udvalg.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Fåborg og Fyn byder på mange skønne og interessante oplevelser. Her er de 5 bedste: 

1. Svanninge Bakker og Svanninge Bjerge blev dannet under den seneste istid, og er et nationalt geologisk interessant område, der med Det Sydfynske Øhav fortæller historien om områdets tilblivelse. Det anslås, at Svanninge Bakker besøges af mere end 300.000 gæster om året.

2. Øhavsstien er en 220 km. lang vandrerute, der går igennem hele Sydfyn fra landsbyen Faldsled, med en afstikker til Faaborg i vest til Lundeborg i øst. Ned igennem Svendborg, over Tåsinge til Langeland og videre til Ærø. 

3. Snorkling i Danmarks hemmelige Atlantis. Oplev bopladser, der for 8000 år siden var beboet af stenalderfolk, der har efterladt sig spændende spor fra deres hverdag - nu på bunden af øhavet. Øhavsmuseet fortæller levende historien og viser dig "Danmarks hemmelige Atlantis".

4. Ø-hop i Det Sydfynske Øhav. Det små øer i øhavet kan besøges hele året med ordinære færger fra Faaborg, Svendborg og Langeland. I sommermånederne kan du på øhop besøge op til syv øer i op til syv dage, hvor catamaranen "Sea Hawk" indsættes imellem øer, der normalt ikke er forbundne. Det Sydfynske Øhav er verdens største oversvømmede istidslandskab, og der arbejdes på, at området bliver til UNESCO Global Geopark.

5. Havørred Fyn. Hvert år udsættes små ørreder i åer og vandløb, så de kan svømme ud i havet og vokse sig store til de mange inden- og udenlandskel lystfiskerturister, der hvert år besøger det sydfynske. Havørred Fyn er en mere end 30 års målrettet indsats for havørreden, dens levevilkår og for en bedre vandkvalitet.