Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Inden- og udendørs pool
Unik beliggenhed på Fanø
Naturskønt område
Lyse dejlige ferieboliger
Top faciliteter
Strand
Sten, 50 m
Udendørs pool
Restaurant
50 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Strand
Sten, 50 m
Udendørs pool
Restaurant
50 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Indendørs pool
Indendørs legeplads

Mere information om feriestedet og området

Feriecentrets beliggenhed er helt unik lige midt på stranden med et væld af aktiviteter i naturen lige uden for døren. Intet andet hotel på Fanø kan som Feriecenter Vesterhavet tilbyde en så enestående udsigt over Vesterhavet. Her er alle muligheder for en skøn ferie med oplevelse på feriestedet og i den skønne natur. Poolen lokker med vandpjaskeri og sandstranden til drageflyning eller andre aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten, 50 m
Pool
Indendørs pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Indendørs legeplads
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Kæmpe Skak
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Wellness/Spa
Sauna
Sport
Petanque
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Underholdning
Dart

Velkommen til Fanø - den smukkeste udsigt

Yderligere informationer om feriecentret

Yderligere informationer om feriecentret

Alle ferielejligheder har balkon eller terrasse og de fleste en pragtfuld havudsigt. Feriecentret tilbyder en lang række faciliteter inde som ude - se listen over faciliteter nedenfor.

Feriestedet byder på mange aktiviteter og faciliteter, se nedenstående:

Indendørs
Swimmingpool
Sauna
Legerum
Bordtennis
Dart
Møntvaskeri
Gratis internet i aktivitetsrum
Udendørs
Opvarmet swimmingpool*
Skovlegeplads
Petanque
Bordtennis
Udeskak
Grillhytte


Stranden strækker sig over 12 km sydpå og indbyder til sjov og leg både i det friske hav og i vandkanten, hvor det skarpe øje måske vil gøre sommerens fund - en gylden ravklump.

Færgeoverfarten fra Esbjerg tager kun 12 min. Vil I nyde badelivet på hotellet, er der både en udendørs og indendørs swimmingpool at boltre sig i. Udenomsplads er der også nok af. I kort afstand finder man vej til øens skovlegeplads, der ikke alene er unik pga sin beliggenhed, men også de forskellige legeredskaber er udformet i træ af forskellige kunstnere. En rolig dag ved den nyanlagte fiskesø kan medføre spændende aftensmåltider til hele familien.

Fanø tilbyder mange aktiviteter: minigolf, hesteridning, tennis og flere kulturelle attraktioner. Der er rig mulighed for at leje cykler, så hop i sadlen og oplev Fanø i ro og mag.

Fanø

Fanø

Fanø er, internationalt set, et af Danmarks bedst kendte feriesteder og har været det siden 1891, da Fanø Vesterhavsbad blev etableret. Den 50-200 meter brede strand langs Fanøs vestside er aldeles storslået. Ø-naturen består ellers overvejende af hede og klitvegetation, og herudover optager den i 1892 anlagte Fanø Klitplantage ca. 1225 af øens i alt 2750 ha land. Enkelte områder, der anses for særligt karakteristiske for øen, er fredede, bl.a. et 60 ha stort klitareal nord for Vesterhavsbadet med fin udsigt fra klittoppene over kilometerlang strand samt over til Skallingen.

Stranden strækker sig over 12 km sydpå og indbyder til sjov og leg både i det friske hav og i vandkanten, hvor det skarpe øje måske vil gøre sommerens fund - en gylden ravklump. Vil I nyde badelivet på hotellet, er der både en udendørs og indendørs swimmingpool at boltre sig i. Udenomsplads er der også nok af. I kort afstand finder man vej til øens skovlegeplads, der ikke alene er unik pga sin beliggenhed, men også de forskellige legeredskaber er udformet i træ af forskellige kunstnere. En rolig dag ved den nyanlagte fiskesø kan medføre spændende aftensmåltider til hele familien. Fanø tilbyder mange aktiviteter: minigolf, hesteridning, tennis, museumsbesøg og flere kulturelle attraktioner. Der er rig mulighed for at leje cykler, så hop i sadlen og oplev Fanø i ro og mag.

Fanø Golfklub har ikke alene Danmarks ældste golfbane, men også Danmarks eneste linksbane, der ligger mindre end 100 meter fra Feriecenter Fanø/Vesterhavet.

I den sydlige ende af Fanø ligge Sønderho, nærmest et levende frilandsmuseum. Husene er flere hundrede år gamle, og der ligger en historie i hvert eneste vindue, man passerer på sin færden gennem de små, smalle, snoede gader. Der er mulighed for guidede vandreture i vadehavet, en tur i det fri med naturvejleder eller en rundvisning i nogle af de mange bunkers, der ligger spredt rundt om på øen.

Forslag til ture

Forslag til ture

Ribe VikingeCenter

Træd ind i vikingernes verden. Rejs 1000 år tilbage i tiden. Vikingeskibet ligger ved kajen, hvor der arbejdes og handles. Gå en tur i Ribe By, år 825, hvor du kan lugte, høre og smage vikingetiden. På storgården græsser de islandske heste, gnisterne springer i smedjen, og der laves mad ved ildstedet.

Rovfugle på tæt hold: Oplev falkoneren flyve sine rovfugle og mærk suget i maven, når slagfalken styrtdykker ned blandt publikum.

Aktiviteter for hele familien: Besøg legepladsen og rejs ind i gudernes verden - hvis du tør! Mød rigtige vikinger og prøv selv at slå ild, bage brød og skyde med langbue.

Museet Ribes Vikinger

Se de mange tusinde fund fra vikingetidens og middelalderens Ribe. Oplev Ribes historie fra år 700 til år 1700. Se glasperler og skeletter. Stå i de rekonstruerede miljøer hvor man kan gå ned i et vikingeskib. Se videofilm om vikingetid eller prøv en ringbrynje i legerummet Kristine og Rolf. Nyd en historisk menu i museumscaféen og gå på opdagelse i museumsbutikken.

Vadehavscentret

Udstillinger om naturen og kulturen ved Vadehavet for hele familien. Multimedieshow med dramatisk film-, video-, billed- og lydforestilling i et stormflodstruet område. Fang en krabbe i rørebassinet eller lav en stormflod i digekarret. Lær om tidevandet, og om et af verdens største spisekamre for millioner af trækfugle.

Hjemsted Oldtidspark

Besøg Hjemsted Oldtidspark, hvor der for 2000 år siden lå en jernalderlandsby. Tag med på en tidsrejse, der starter i det 1000 m2 underjordiske museum, og fortsætter i et miljø af jernaldergårde, forsvarsanlæg og romerske kastemaskiner. Fra primo maj til ultimo september er der varierende gør - det - selv - aktiviteter og events. I højsæsonen beboes gårdene af "ægte" jernalderfamilier. I højsæsonen vil der også være særlige børneaktivitetsdage og museumsdage.