Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ferienwohnanlage Oberaudorf

Top Faciliteter
WIFI
Indendørs pool
Indendørs legeplads
Top Faciliteter
WIFI
Indendørs pool
Indendørs legeplads

Gode faciliteter

Oberaudorf ligger ved bjergene i Kaiserbirge i Tyskland, som er tæt ved den østrigske grænse og Kufstein. Her er gode muligheder for at udforske terrænet på mountainbike eller ved at vandre. Feriestedet har gode faciliteter med et wellnessområde, fitnessrum, forskellige aktiviteter og legerum. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Andre faciliteter
WIFI
Cykeludlejning
Billard/pool
Indendørs legeplads
Generelt
Nærmeste by
Oberaudorf, 600 m
Parkering
Sportsfaciliteter
Fitness
Bordtennis

Velkommen til Oberaudorf

Ferielejlighederne på Oberaudorf

Ferielejlighederne på Oberaudorf

Feriestedet ligger roligt i den naturskønne dal Inn River Valley. Ferielejlighederne har en hyggelig lounge med tv og køkken med ovn og kogeplader. Lejlighederne er med terrasse eller balkon, samt havemøbler, så man kan sidde ude og nyde udsigten til det smukke område.

Book en ferielejlighed på Oberaudorf med hele familien online her, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. De sidder klar med gode råd og kvalificeret vejledning.

Faciliteter på Oberaudorf

Faciliteter på Oberaudorf

Oberaudorf har fantastiske faciliteter, som I kan benytter jer af under jeres ophold. Feriestedet har et wellnessområde med indendørs svømmebassin, sauna, spa og solarium. Derudover er det et fitnessrum. I har også muligheden for at spille enten billiard og bordtennis. Alt imens kan de små i familien hygge sig på legepladsen i haven udenfor eller i legerummet indenfor.

Muligheder omkring Oberaudorf

Muligheder omkring Oberaudorf

Området omkring Oberaudorf er perfekt til udflugter for at udforske. Der er især gode muligheder for vandre- og mountainbiketure. Vil I se en rigtig attraktion, ligger det historiske Reisach kloster kun 7 minutter væk i bil. Med en ferie til Oberaudorf venter jer der massevis af naturskønne oplevelser.