Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
WIFI
Top faciliteter
WIFI

Velkommen til Folgereit

Bor I i en af Folgereits ferielejligheder får i ferie med en masse aktiviteter og plads til afslapning. Folgereit ligger i byen Zell am See, hvor I finder en masse muligheder for at skabe dejlige ferieminder, og ved søen kan I tage på stranden og bade i det flotte blå vand. Læs mere
Læs mere
Luk
Andre faciliteter
WIFI
Generelt
Parkering
Underholdning
Sprog
Tysk

Folgereit ferielejligheder

Her finder I Folgereit

Her finder I Folgereit

Folgereit er et lille, men hyggeligt typisk østrigsk hus med familievenlige ferielejligheder i stille og rolige omgivelser. Folgereit ligger i Salzburgerland i byen Zell am See tæt på områdets populære aktivitets- og badesø. I Zell am See er der både mulighed for at holde en afslappende ferie eller en aktiv ferie, da området indbyder til lidt af hvert. Find flere informationer om Folgereit og Zell am See her på hjemmesiden eller kontakt vores medarbejdere på telefon 70 15 41 41, som gerne svarer på spørgsmål. 

Familievenlige ferielejligheder

Familievenlige ferielejligheder

Ferielejlighederne på Folgereit er små og hyggelige og giver familien gode muligheder for at komme hinanden ved. Lejlighederne er indrettet i træ, som skaber en hjemlig atmosfære, hvor familien kan samles om måltider, spil og hyggelige stunder. Ferielejlighederne har egen balkon med terrassemøbler og udsigt til bjergtoppen Schmittenhöhe i horisonten. Nyder I ferien på balkonen, kan I høre den lille å i baghaven risle.  Ferielejlighederne ligger med blot få minuttersgang til centrum af Zell am See med indkøbsmuligheder, restauranter og meget mere. 

Søen i Zell am See

Søen i Zell am See

I området venter jer en masse spændende oplevelser, og 800 meter fra ferielejligheden kan I komme på stranden ved badesøen. Her er der mulighed for at leje både og sejle rundt på søen eller I kan slappe af ved vandkanten og hoppe i søen til en svømmetur. Området indbyder til ture ud i den friske luft, og mange besøgende elsker at tage på ture ud i det frodige landskab og med fantastiske udsigter.