Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Gästehaus Kristall

Alt det får I:
Traditionelt køkken
Fint lille alpehotel
Inkl. entré til vandland i Wagrain
Smukke omgivelser
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Vandland
Inklusiv i prisen, 6 km
Restaurant
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Vandland
Inklusiv i prisen, 6 km
Restaurant

Alpehotel i hyggelige omgivelser

Hvis I søger et hotel med fantastisk udsigt skal I prøve det lille hyggelige og familievenlige Gästehaus Kristall i Kleinarl. Hotellet ligger i et roligt hjørne af byen. Nyd den storslåede udsigt fra balkonen og slap af på solterrassen eller på græsplænen. Den meget imponerende og krystalklare bjergsø Jägersee ligger i Kleinarl. Turen rundt om søen til fods tager en lille time, og kan med fordel afsluttes med en ”Wiener schnitzel” og et krus øl ved søbredden. Går I ind til bunden af søen, kan I tage vandrestier i forskellig sværhedsgrader op til toppen af bjerget, hvor endnu en iskold og turkisblå bjergsø ligger og venter på jer midt blandt bjergtoppene. Familieværelser skal bebos af 4 personer. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Inkl.
Pool
Vandland
Inklusiv i prisen, 6 km
Bar/Restaurant
Restaurant
Wellness/Spa
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Nærmeste by
Kleinarl
Parkering
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Inkl.
Trampolin
Inkl.

Velkommen til Gästehaus Kristall

Gästehaus Kristall

Gästehaus Kristall

Hvis I søger et hotel med fantastisk udsigt skal I prøve det lille hyggelige og familievenlige Gästehaus Kristall i Kleinarl. Hotellet ligger i et roligt hjørne af byen. Der er lækre værelser i et hyggeligt miljø. hos Gästehaus Kristall får man et hotel, som ligger i et fantastisk landskab året rundt.  Nyd den storslåede udsigt fra balkonen og slap af på solterrassen eller på græsplænen. Den meget imponerende og krystalklare bjergsø Jägersee ligger i Kleinarl.

Inkl. stort badeland og lækkert saunalandskab

Inkl. stort badeland og lækkert saunalandskab

Når du bor på Gästehaus Kristall har du adgang til det store Vand Land Wagrain, som ligger bare 6 km herfra. Det er et slaraffenland for børn i alle aldre. Fordelt over 900 kvadratmeter vandland findes en større vandrutsjebane, samt en snoet vandrutsjebane med lyd-, lys- og videoeffekter. Der er rig mulighed for at hygge i solen på græsarealet med parasoller. Skulle vejret svigte er der desuden en indendørs pool med bølgemaskine, samt en større saunaområde i orientalsk stil. Her kan du nyde urtesauna, dampbade og sauna.

Alperne om sommeren

Alperne om sommeren

Gästehaus Kristall ligger i de skønneste, grønne omgivelser omgivet af bjerge og bakket landskab. Det indbyder til masser af vandreture og muligheder for at koble af og nyde den rene idyl. Det perfekte sted til den næste familieferie.