Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Galleria Gran Madò

Alt det får I:
Stilfuldt feriested
Opdelt swimmingpool
200 meter til stranden
Oplevelsesrigt område
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m

Favorit feriested i Caorle

Galleria Gran Madò er nyere feriested med rummelige ferielejligheder til en behagelig ferie. På feriestedet finder I pool for børn og voksne. Med sin centrale beliggenhed kun 2 minutters gang fra stranden, hvor der er reserveret område for Galleria Gran Madò's gæster, er solferien garanteret. Galleria Gran Madò ligger omkring 700 m fra lystbådehavnen i Caorle og tæt på centrum af Caorle, som byder på hyggelige gågader med masser af forretninger, isbarer og restauranter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 90 km
Parkering
Reserveret parkeringsplads
Butikker
Supermarked
100 m

Velkommen til Galleria Gran Madò

Ferielejlighederne på Galleria Gran Madó

Ferielejlighederne på Galleria Gran Madó

Ferielejlighederne på dette feriested har hvidkalkede vægge og moderne og stilfulde møbler. Her er et opholdsrum med tv, et badeværelse med bruser, og et fint tekøkken med mikroovn, kogeplader og et køleskab med frys. Alle ferielejlighederne er med aircondition og en balkon med havemøbler.

Du kan bestille ferien direkte på siden her, eller du kan kontakte vores erfarne rejseeksperter på tlf. 7015 4141, hvis du har spørgsmål. 

Pool og strand

Pool og strand

Galleria Gran Madó har et dejligt poolområde med et opdelt svømmebassin, så børnene kan soppe i den ene ende. Rundt om poolområdet er der også en solterrasse med liggestole, så man kan slappe af i solens stråler. Vil I gerne opleve havet og sandet, så ligger stranden kun 200 meter fra feriestedet. Gæsterne på Galleria Gran Madó har endda deres egen private og reserverede område på stranden. Her kan I bruge timevis af tid på at bygge sandslotte eller dykke i vandet.

Omgivelser ved Galleria Gran Madó

Omgivelser ved Galleria Gran Madó

Galleria Gran Madó har ikke egen restaurant, men det er intet problem! I kort afstand fra feriestedet finder I centrum af Caorle, som har hyggelige gågader, hvor man kan finde massevis af restauranter, caféer, barer og butikker. I bør i særdeleshed prøve fiskerestauranterne, der ligger ud til vandet ved lystbådehavnen af Caorle, som kun ligger 700 meter fra Gallaria Gran Madó.