Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Lukashansl

Alt det får I:
Rolige omgivelser
Hyggelig og traditionel
God til prisen
Nem at komme til
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
Indendørs legeplads
Legeplads
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
Indendørs legeplads
Legeplads

Hotellet for hele familien

Umiddelbart ved siden af Zell am See i Østrig ligger dette skønne 3-stjernede hotel. Lukashansl er et rigtig traditionelt østrigsk hotel, men autentisk indretning og venlig betjening. Hotellet ligger midt i den hyggelige by Bruck. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Andre faciliteter
Indendørs legeplads
Legeplads
Sportsfaciliteter
Tennis
200 m
Wellness/Spa
Sauna
Pension
Halvpension
Inkl.
Generelt
Nærmeste by
Bruck
Ferietema
Hotel

Velkommen til Hotel Lukashansl

Afslappende wellnessområde på hotellet

Afslappende wellnessområde på hotellet

Efter en lang dag med sjov og leg ude på søen eller i bjerget kan man godt trænge til lidt afslapning og selvforkælelse. På Hotel Lukashansl er der heldigvis rig mulighed for at få koblet helt af efter dagens strabadser. Her finder du både sauna, solarium og dampbad, så der er rig mulighed for at få varmet de brugte muskler igennem. Yderligere er der en udendørs pool hvor børn som voksne kan boltre sig!

Udsøgte restauranter og et væld af barer

Udsøgte restauranter og et væld af barer

Når I har været ude hele dagen eller på anden vis nydt den skønne og storslåede natur i dette område, har hele familien nok brug for et godt måltid. Hotel Lukashansl i Østrig har to restauranter, hvor der serveres alverdens lækre retter, som vil falde i god jord hos hele familien. Desuden er der hele fire barer/lounger på feriestedet, så hvis I trænger til et godt glas vin, en lækker cocktail eller en forfriskende drik, kan I også sagtens få det. Desuden er der en natklub på stedet, så I kan slippe den indre dansemus løs. Ydermere er der flere forskellige spisesteder i nærheden af dette fine hotel.

Gode indkøbsmuligheder

Gode indkøbsmuligheder

Zell am See har længe været en utrolig populær feriedestination grundet sin fantastiske natur, så der er selvfølgelig også masser af indkøbsmuligheder i området. I kan både finde dagligvarebutikker, hvis I skal proviantere lidt, souvenirshops samt decideret shopping, så der er lidt for enhver smag. Det bliver ikke nemmere for hele familien på Hotel Lukashansl!

Oplevelser i vente

Oplevelser i vente

Hotel Lukashansl ligger i et naturskønt område, som indbyder de glade feriegæster til at tilbringe mange timer udendørs. Især aktiviteter på vandet og på bjerget er i højsædet i dette område. Kort herfra ved byen Kaprun, ligger gletcheren Kitzsteinhorn, hvor der er fremragende skiløb året rundt. Ski kan lejes ved liften. Endvidere er et væld af skønne vandre- og cykelruter, hvor I ligeledes kan nyde den friske bjergluft og den smukke, kuperede natur. Desuden er der masser af aktiviteter og spændende museer i nærheden. Zell am See er generelt en populær feriedestination for familier fra nær og fjern, så der er naturligvis også et stort udbud af aktiviteter af forskellig art. Kort sagt kommer I ikke til at kede jer på jeres ferie på Hotel Lukashansl i skønne Østrig!