Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gilleleje Feriecenter

Alt det får I:
300 meter fra skøn strand og havet
Indendørs- og udendørs pool
Gå afstand til Gilleje
Skønne ferieboliger
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
300 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 300 m
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
300 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

En idyllisk beliggenhed ved kysten

Omringet af billedskøn natur med dufte og lyde fra den nærliggende kyst og den flotte sandstrand, finder I Gilleleje Feriecenter. Feriestedet rummer et væld af sjove aktiviteter og fri udfoldelse for både store og små. I kan snuppe en dukkert i enten den inden- eller udendørs swimmingpool. Feriehusene er placeret tæt ved sandstranden med de flotte skrænter, så I nemt kan hoppe i vandet, når I har lyst. I feriecenteret er der legeplads, hoppepude, boldbaner, dart, bordtennis og billiard, hvor folden med geder med garanti altid vækker interesse blandt de mindste. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 300 m
Pool
Udendørs pool
June - September
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
300 m
Andre faciliteter
Legeplads
Billard/pool
Spillehal
Mini Zoo
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Sport
Petanque
Generelt
Nærmeste by
Gilleleje, 3 km
Grill tilladt
Butikker
Supermarked
1.5 km

Velkommen til Gileleje Feriecenter

Et skønt feriested for hele familien

Et skønt feriested for hele familien

Gilleleje Feriecenter er beliggende i fredlige og rolige omgivelser, som giver de bedste forudsætninger for at kunne slappe helt af og nyde ferieroen. Nordsjælland er særlig kendt for sin imponerende kyststrækning, som I kan opleve på bedste vis med Gilleleje Feriecenters tætte placering på stranden. Skal dette være jeres næste feriested, kan I bestille ferien online her på siden, og ønsker I at høre mere, kan I kontakte vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar med professionel ferierådgivning. 
Hvad kan Gilleleje Feriecenter byde på?

Hvad kan Gilleleje Feriecenter byde på?

Gilleleje Feriecenter er ideel for børnefamilier med sin beliggenhed og faciliteter. Med en ferie i Danmark skal I ikke bekymre jer om den lange transporttid, som hvis ferien går til det sydeuropæiske. I kan glæde jer til at hoppe i bølgen blå eller nyde en dukkert i feriecenterets inden- eller udendørs swimmingpool afhængig af vejret. Med de mange sjove aktiviteter kommer I bestemt ikke til at kede jer. I kan altid udfordre familien til et spil bordtennis, dart, billiard, og de små kan hygge sig på legepladsen og på hoppepuden. 

Sprudlende liv i Gilleleje

Sprudlende liv i Gilleleje

Dette feriested ligger kun 1,5 kilometer fra Gilleleje, som er en by fuld af liv og charmerende stemning især om sommeren. I det at Gilleleje er Sjællands største fiskerihavn, er der altid masser af aktivitet ved havnen. Her kan I købe friskfanget fisk eller udsøgt jomfruhummer direkte fra fiskerbådene, som skaber en autentisk atmosfære. Byen er trods sin travlhed en idyllisk perle med sine gamle, små huse med stråtag, som pryder gaderne. Det er ingen hemmelighed, at det særligt er kystlinjen, der er attraktivt for dette område, som med sin betagende udsigt vil få jer til at trænge langt væk fra hverdagens stress og jag.  
Ikke langt fra København

Ikke langt fra København

Gilleleje Feriecenter ligger under en times kørsel fra København, som gør det nemt for, der bor i København at komme frem og tilbage eller for jer, der ønsker at tilbringe en dag i Danmarks hovedstad og besøge nogle af byens mange seværdigheder, lækre restauranter eller gode shoppingmuligheder. Nyd en frokost i det livlige og charmerende Nyhavn, prøv vilde rutsjebaner og se på de smukke dekorationer i Tivoli eller oplev Christiansborg, Amalienborg, Operahuset eller en af de mange andre imponerende bygninger. I kan snildt få smuk natur i en af de mange flotte parker som Botanisk have, Frederiksberg have eller opleve alverdens dyr i København Zoo. Mulighederne er mange i København, som med garanti vil kunne tilfredsstille hele familien!