Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Indkøb og shopping i nærområdet
Badeferie, pool og strand
Den alsidige by, Bibione
Ferielejligheder med god indretning
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
800 m
Supermarked
800 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 1 km
Særskilt børnepool
Restaurant
800 m
Supermarked
800 m
Legeplads

Girasoli er et hyggeligt feriested med pool

På feriestedet Girasoli kan du få en mindeværdig ferie ved Adriaterhavets kyst. Feriestedet er placeret i den lille italienske by Bibione i den spændende Venedig-provins. Girasoli råder over en unik arkitektur, da det består af rækkehuse, som tilsammen former skikkelsen af en snoet slange. Alle lejligheder har to etager og byder på komfortable faciliteter med balkon og terrasse/have. Bibione er et skønt feriested med dejlige børnevenlige strande og fredelige omgivelser. Der er desuden gode muligheder for udflugter til nærliggende seværdigheder og byer. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 1 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
800 m
Bar
500 m
Diskotek
I hele sæsonen, 1.2 km
Butikker
Supermarked
800 m
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Bibione
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 80 km
Parkering
Ved siden af boligen
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Girasoli

Nyd feriestedets pools og den pragtfulde strand

Nyd feriestedets pools og den pragtfulde strand

Girasoli er det perfekte sted til at få en god badeferie med adgang til både pools og strand. Girasoli råder over en dejlig pool med en børnepool ved siden af. Her kan børn og voksne bruge mange timer på leg, svømning og vandplaskeri. Der er også rig mulighed for at slappe af ved poolområdet, da det er udstyret med en skøn solterrasse med tilhørende liggestole og parasoller. I fælleshaven ligger der også en legeplads til børnene. Blot 10 minutter væk finder I en dejlig strand beliggende ud til det azurblå Adriaterhav. Stranden er særdeles børnevenlig og råder over liggestole, parasoller og services (mod betaling).

Om området ved Girasoli

Om området ved Girasoli

Fra Girasoli har du mange muligheder for at tage på udflugter i Veneto-regionen. Du kan bl.a tage til den romantiske og populære by, Venedig og opleve de smukke kanaler og besøge San Marco-kvarteret, som byder på storslåede arkitektoniske bygninger og steder, heriblandt Markuspladsen. Tæt på Bibione finder du også mange charmerende og hyggelige landsbyer, såsom Caorle og Aquileia.  

Lækre restauranter, barer og caféer i nærheden

Lækre restauranter, barer og caféer i nærheden

I den dejlige by Bibione finder du mange restauranter, barer og caféer i gåafstand. Det italienske køkken bliver hovedsageligt associeret med pizza og pastaretter. Men den venetianske madkultur byder i virkeligheden også på masser af andre specialiteter. I Bibione er køkkenet i høj grad præget af traditionelle italienske retter og lækre fiske- og skalddyrsanretninger. Ca. 15 minutters kørsel fra Bibione ligger den populære ferieby Lignano Sabbiadoro, som også byder på mange gode restauranter, caféer og barområder. Derudover er Veneto-regionen kendt for dens friske råvarer, lokal fisk og skalddyr samt kvalitetsrige vine. Endvidere er majsretten, polenta, en traditionel ret i regionen, som det venetianske køkken serverer med stolthed. I Venedig kan du også få nogle spændende og udsøgte kulinariske oplevelser, hvor du kan få serveret unikke lokale retter.

Indkøbsmuligheder i området og shopping i nærliggende byer

Indkøbsmuligheder i området og shopping i nærliggende byer

Kun et par minutter væk fra feriestedet ligger det nærmeste supermarked. Her kan du købe de nødvendige dagligvarer og friske fødevarer ind. Hvert rækkehus indeholder et køkken med køleskab, komfur og kaffemaskine, så I kan tilberede jeres måltider hjemme og nyde dem på boligernes balkoner eller terrasser. Der er også gode muligheder for at få tilfredsstillet shoppebehovene i Veneto-regionen. I byerne Venedig, Palmanova, Padova, Treviso m.f. finder du alt fra hyggelige markeder og specialbutikker til modebutikker og shoppingcentre.