Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hotel Goldried

Alt det får I:
Lounge-område m pianobar
Fantasisk placering
Udendørs pool
Stor wellness-afdeling
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Halvpension
Inkl.
Udendørs pool
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Luksuriøst hotel ideel for afslapning

Hvis familieferien skal holdes i Østrig på et traditionelt og charmerende hotel, er Hotel Goldried den perfekte feriedestination. Der er mange grunde til at vælge netop dette hotel, hvor god beliggenhed, hyggelige værelser samt pool og sauna er nogle af de ting, der helt klart tæller for. De gode faciliteter og den fantastiske beliggenhed i skønne omgivelser danner de perfekte rammer for, at I kan få jer en afslappende familieferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Inkl.
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Wellness/Spa
Sauna
Ferietema
Hotel
Generelt
Leje af værdiboks
Nærmeste by
Matrei, 500 m
Parkering
Sprog
Engelsk, Tysk, Dansk, Italiensk
Vaskeservice
WIFI
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning

Velkommen til Hotel Goldried

Kom helt ned i gear

Kom helt ned i gear

Hotellet har en skøn indendørs pool og sauna. Her kan I altid slappe af og lade op, hvis I har været ude og brænde en masse energi af i de spændende omgivelser. Rundt om poolen er der en masse liggestole, så man kan tage sig en lur, læse en god bog eller blot slappe af. Hotellet har også en helt ny wellness afdeling, hvor man mod betaling kan benytte alle de lækre tilbud.

Lækker mad i ægte tyrolerstil

Lækker mad i ægte tyrolerstil

Når man er på ferie, er det altid sjovt at spise som de lokale. Det får I i høj grad mulighed for her. Køkkenchefen på Hotel Goldried er ægte tyroler, og han gør en dyd ud af, at I kan opleve områdets madkultur. I vil derfor opleve den ene lækre ret efter den anden, når I sætter jer til bord i hotellets restaurant. Prisen er inklusive for halvpension, hvilket indeholder en lækker morgenmadsbuffet og en treretters menu om aftenen. Hotel Goldried har desuden en à la carte restaurant samt en bar, hvor man kan få en god drink eller en kop kaffe at gå i seng på.

Kultur i Matrei

Kultur i Matrei

Matrei byder på meget mere end skøn natur. Der findes nemlig en masse kirker og kapeller, som kan lære jer meget om både nutiden og fortidens historie. Blandt byens seværdigheder finder I også naturparkhuset og hjemstavnsmuseet, som er yderst interessant, hvis man er lidt interesseret i området og dets historie.

Natur i særklasse

Natur i særklasse

Hotel Goldried ligger i en af verdens største naturparker ved navn Hohe Tauern. Hvis I er interesseret i at komme ud og opleve naturen, er dette område altså perfekt. Parken i Matrei giver jer en unik mulighed for at opleve Østrigs natur og dyreliv på helt nært hold. Der er mange aktiviteter i området. I kan leje cykler og udforske naturen, imens I tramper i pedalerne, men I kan også kaste jer ud i en udflugt i kano. Hvis I har lyst til at brænde en masse energi af, kan I tage et slag golf eller tennis, men også prøve mere utraditionelle sportsgrene såsom ridning og rafting.