Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Goldried Apartments

Alt det får I:
Dejlig wellness-afdeling
Sauna i boligen
Pool både ude og inde
Rummelig lejligheder
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Dejlig på alle årstider

Omgivet af de østrigske alper ligger denne perle af et lejlighedshotel. Goldried Apartments er beliggende i den storslåede nationalpark Hohe Taurn i Tyrol, der med sit rige dyreliv og imponerende postkort-lignende landskab med garanti vil tage pusten fra de fleste. Om vinteren er det et paradis for skiløbere, og om sommeren bugner området af vandreentusiaster. Vil I gerne høre mere, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Indendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Poolbar
Snack bar
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Spillehal
Wellness/Spa
Dampbad
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
All Inclusive/pension
Generelt
Nærmeste by
Matrei, 400 m
Parkering
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
Vaskemaskine
WIFI
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Goldried Apartments i Østtyrol

Både inden- og udendørs pool

Både inden- og udendørs pool

Lejlighedshotellet har netop færdiggjort en storslået renovation af poolområdet. Det betyder, at området nu fremstår yderst moderne og utroligt indbydende. Fra indendørsområdet kan man beundre de mægtige østrigske alper – enten fra den lækre pool eller i de afslappende bobler i jacuzzien. Der er desuden også en børnepool, indrettet som en hyggelig grotte.

I sommersæsonen er den udendørs pool åben. Den er designet med en såkaldt evighedskant, som giver en fornemmelse af, at poolen forsætter ud i en uendelighed. Også udenfor kan man slappe af i en skøn jacuzzi.


To restauranter og hyggelig pianobar

To restauranter og hyggelig pianobar

Når sulten skal stilles efter en lang og aktiv dag, tilbyder hotellet flere muligheder for bespisning. I kan besøge en af de to restauranter, der serverer ægte tyrolske retter. Efter aftensmaden kan I bevæge jer hen i den hyggelige piano-bar, hvor der hver aften er live-musik.

Indkøb lige i nærområdet

Indkøb lige i nærområdet

Under en kilometer fra komplekset finder man op til flere indkøbsmuligheder, så I kan få handlet alle de dagligvarer ind I skulle mangle. Lejlighederne er udstyret med meget fine køkkener, så det er altså enormt nemt at kreere lækre retter til hele familien. 

Om området

Om området

Hvad enten man besøger Goldried Apartments i sommer- eller vinterperioden, er der noget for enhver smag. Om sommeren er der talrige aktiviteter for både børn og voksne. Der er nemlig et væld af vandreruter, hvor I kommer helt tæt på naturen.