Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Goldried Apartments

Alt det får I:
Sauna i boligen
Rummelig lejligheder
Pool både ude og inde
Dejlig wellness-afdeling
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Pool bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Indendørs pool
Bar
Pool bar

Dejlig på alle årstider

Omgivet af de østrigske alper ligger denne perle af et lejlighedshotel. Goldried Apartments er beliggende i den storslåede nationalpark Hohe Taurn i Tyrol, der med sit rige dyreliv og imponerende postkort-lignende landskab med garanti vil tage pusten fra de fleste. Om vinteren er det et paradis for skiløbere, og om sommeren bugner området af vandreentusiaster. Vil I gerne høre mere, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Café
Pool bar
Restaurant
Snack bar
Andre faciliteter
Billard/pool
Cykeludlejning
Indendørs legeplads
Legeplads
Spillehal
Vaskemaskine
WIFI
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Wellness/Spa
Dampbad
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Generelt
Nærmeste by
Matrei, 400 m
Parkering
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk

Velkommen til Goldried Apartments i Østtyrol

Både inden- og udendørs pool

Både inden- og udendørs pool

Lejlighedshotellet har netop færdiggjort en storslået renovation af poolområdet. Det betyder, at området nu fremstår yderst moderne og utroligt indbydende. Fra indendørsområdet kan man beundre de mægtige østrigske alper – enten fra den lækre pool eller i de afslappende bobler i jacuzzien. Der er desuden også en børnepool, indrettet som en hyggelig grotte.

I sommersæsonen er den udendørs pool åben. Den er designet med en såkaldt evighedskant, som giver en fornemmelse af, at poolen forsætter ud i en uendelighed. Også udenfor kan man slappe af i en skøn jacuzzi.


To restauranter og hyggelig pianobar

To restauranter og hyggelig pianobar

Når sulten skal stilles efter en lang og aktiv dag, tilbyder hotellet flere muligheder for bespisning. I kan besøge en af de to restauranter, der serverer ægte tyrolske retter. Efter aftensmaden kan I bevæge jer hen i den hyggelige piano-bar, hvor der hver aften er live-musik.

Indkøb lige i nærområdet

Indkøb lige i nærområdet

Under en kilometer fra komplekset finder man op til flere indkøbsmuligheder, så I kan få handlet alle de dagligvarer ind I skulle mangle. Lejlighederne er udstyret med meget fine køkkener, så det er altså enormt nemt at kreere lækre retter til hele familien. 

Om området

Om området

Hvad enten man besøger Goldried Apartments i sommer- eller vinterperioden, er der noget for enhver smag. Om sommeren er der talrige aktiviteter for både børn og voksne. Der er nemlig et væld af vandreruter, hvor I kommer helt tæt på naturen.