Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Golfe de Lozari

Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
Legeplads
Bar

Golfe de Lozari - Unik ejendom på en unik ø.

Golfe de Lozari består af lækre ferieboliger, som ligger lige ud til stranden i et palmeparadis øst for L'Ille Rousse. Der er en 450 m² stor, opvarmet pool og tilhørende børnebassin. Der arrangeres aktiviteter i vandet, fitnesshold, underholdning til alle aldre samt cykelture. Korsika byder på unikke oplevelser, en speciel kultur og et fantastisk landskab, så om man oplever øen på gåben, cykel eller bil eller slapper af på Golfe de Lozari, så kan man ikke undgå at have en uforglemmelig ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 500 m
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Spillehal
Generelt
Handicap faciliteter
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Omgivelser
Arrangerede udflugter
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Udlejning af kanoer
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Golfe de Lozari - Korsikansk charme

Golfe de Lozari - Velkommen til Korsikas perle

Golfe de Lozari - Velkommen til Korsikas perle

Golfe de Lozari består af lækre ferieboliger, som ligger lige op til stranden i et palmeparadis. Der er en 450 m² stor, opvarmet pool og tilhørende børnebassin. Der arrangeres aktiviteter i vandet, fitnesshold, underholdning til alle aldre cykelture. I din feriebolig finder du lækre senge, masser af plads, dit eget køkken og en terrasse/altan som har en betagende udsigt over vandet.

Bademuligheder i topklasse

Bademuligheder i topklasse

På Golfe de Lozari er der en 450 m² stor, opvarmet pool og tilhørende børnebassin. Der arrangeres vandsport, vand aerobics mm. Udover en opvarmet pool med masser af aktiviteter, kan man også næsten træde direkte ud af sin dør og ind på stranden. Så vil man have sand mellem tæerne, kan dette nemt gøres på den bløde sandstrand, som ligger ved Golfe de Lozari. Her kan man  også slape af eller vandre op og ned ad stranden. 

Gastronomisk diversitet

Gastronomisk diversitet

På Golfe de Lozari kan du få mad i klasse på feriestedets egen restaurant. De laver temamad, så det varierer. Der er dog altid mad til forskellige smage. Man kan også købe ind og lave maden selv i sit køkken i ferieboligen. Der ligger også gode restauranter ned til stranden i nærheden, som kan anbefales.

Golfe de Lozari og Korsika

Golfe de Lozari og Korsika

Korsike er kendetegnet ved sine klipper ved kysten, bjerge inde på øen, smukke landsbyer ved kysten og specielle kultur. Selvom det er en fransk ø, kan man godt fornemme et italiensk præg. På selv Golde de Lozari er der en hel masse aktiviteter, som bliver udbudt til stedets gæster. Ellers kan man relativt nemt komme rundt på øen og opleve byerne, maden og udsigterne. Kystlinjen er helt speciel med klipper helt ud til vandet, med bløde sandstrande og krystalklart vand.