Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Green Village Jesolo

Alt det får I:
Centralt i badebyen Jesolo
Kun 300 m til stranden!
Perfekte familieboliger
Skønt poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 700 m
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 700 m
Særskilt børnepool
Restaurant
100 m
Supermarked
Legeplads

Green Village Jesolo ved Adriaterhavet.

Her er en skøn feriepark for hele familien. Green Village Jesolo har et dejligt poolområde, der indbyder til mange dejlige timer ved vandet. Derudover er der kun 700 meter til Lido di Jesolo og det skønne Adriaterhav, hvor mange dejlige strandture venter. Nyd badebyen Jesolo eller tag en dagsudflugt til magiske Venedig. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 700 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
700 m
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Generelt
Infomat
Nærmeste by
Lido di Jesolo, 100 m
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 22 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Minigolf
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Green Village Jesolo!

Jesolo by og stranden Lido di Jesolo

Jesolo by og stranden Lido di Jesolo

Kun 100 meter fra Green Village Jesolo finder I byen Jesolo, og ganske kort derfra ligger stranden Lido di Jesolo, med sine lange, brede strande og den smukke strandpromenade. Lido di Jesolo er fristende med sit skønne vand, hvor vandet kun langsomt bliver dybere, hvilket gør den ideel for børnefamilien. Her kan I hygge jer i timevis med dukkerter, sandslotte og solbadning.

I både byen og ved strandpromenaden finder I masser af butikker, restauranter, barer og isboder. Her er det let at finde en lækker autentisk pizza- eller pastaret, eller bare præcis det I har lyst til. Udvalget er stort og varieret, og alle kan finde noget de kan lide. I finder også supermarkeder, hvis I hellere vil lave mad hjemme i jeres feriebolig i Green Village Jesolo. Det kan tilberedes i ferielejlighedens praktiske køkkenniche, og bagefter kan I hygge med maden i ro og mag på egen balkon eller terrasse.

Aktiviteter i området

Aktiviteter i området

Skal familien finde et sted, hvor der er aktiviteter og sjov for alle, så er vandlandet Aqualandia et sikkert hit. Her kan både store og små, unge og ældre vandhunde hygge sig i timevis i rutsjebaner, bølgepools eller i en dejlig solseng ved vandkanten. 

Skulle der mod forventning dukke en regnvejrsdag op, eller er I vilde med livet i havet, så er akvariet Tropicarium Park noget for jer. Her kan man se på store og små havdyr og alverdens farvestrålende fisk.

Området omkring Green Village Jesolo byder på masser af smuk natur med skovområder og smukke blå laguner. Lej en elcykel eller en mountainbike, snør vandrestøvlerne, eller oplev området på hesteryg. Der arrangeres ture for det hele, hvis I ikke vil ud på egen hånd.

På stranden i Jesolo finder I Sand Nativity, hvor I kan se de flotteste kunstværker bygget i sand. Så kan I tage ned på stranden og øve jer i sandbyggeriets kunst bagefter!

Besøg Venedig, Verona, Caorle eller Bibione

Besøg Venedig, Verona, Caorle eller Bibione

Venedig ligger kun ca. 45 km fra Green Village Jesolo. Snyd ikke jer selv for at opleve denne magiske by, der er bygget på pæle i havet og hvor gaderne flyder med vand. Sejl med gondol under nogle af byens 400 broer, og oplev den romantiske og eventyrlige stemning i denne unikke by. 

Verona er også et besøg værd. Her kan I lade sig betage af Shakespeares romantiske og ulykkelige kærlighedshistorie om Romeo og Julie, og forestille jer Romeo synge for sin Julie under balkonen, som findes i Verona. Selv om historien er fiktiv, så fandtes der er Julie, som Shakespeare lod sig inspirere af, - og det hendes balkon I kan finde i Verona. Verona er også et mekka for shopping, restauranter og masser af andre seværdigheder.

Caorle er en lille skøn havneby, og charmerer med sin kønne gamle bymidte, hvor den autentiske italienske stemning virkelig kan mærkes. 

Bibione er en populær badeby, med smukke, lange strande og alverdens shoppingmuligheder. Her er et varieret udvalg af restauranter, underholdning for børn og voksne, og masser af Italiensk sol, strand og vand!