Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Green Village Resort

Alt det får I:
Familievenlige oplevelser
Stor panoramaterrasse
Fantastisk poolområde
Fitness, spil og legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 2 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
2 km
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 2 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
2 km
Legeplads

Ferielejligheder med adgang til suverænt poolområde

På feriestedet Green Village Resort kan I bo i de mest afslappende rammer i en skøn ferielejlighed på et feriested med god service, skønne faciliteter og tæt på mange muligheder. Her er det skønneste poolområde, og så tager det blot 5 minutter at køre til sandstranden i Lignano Sabbiadoro. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 2 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Udendørs terrasse
Diskotek
2 km
Butikker
Supermarked
2 km
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 90 km
Sprog
Engelsk, Tysk
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Cykeludlejning

Velkommen til Green Village Resort

Bo i en ferielejlighed på Green Village Resort

Bo i en ferielejlighed på Green Village Resort

Green Village Resort er et nyere feriested i den italienske by Lignano. Hovedbygningen på feriestedet består af 17 værelser, en restaurant med stor panoramaterrasse og parkeringspladser i husets grundplan. De 20 ferielejligheder ligger i en hestsko omkring det grønne område, og de ligger alle med udgang til et stort poolområde. Her på hjemmesiden finder I flere informationer om Green Village Resort. 

Suverænt poolområde på feriestedet

Suverænt poolområde på feriestedet

Ferielejlighederne har egen balkon med udsigt til det udendørs poolområde. I poolområdet er der børnepool, stor solterrasse med liggestole og parasoller, samt et wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad, som kan benyttes mod betaling. Ferielejlighederne har eget veludstyret køkken, men I kan også nyde buffet eller á la carte i restauranten. Bordtennis, fitnesscenter, spillokale og legeplads er blandt de mange aktiviteter, som I finder på feriestedet. 

På tur til stranden

På tur til stranden

Selvom feriestedet har et meget suverænt poolområde, så er strandene ved Adriaterhavskysten også helt fantastiske og uden tvivl et besøg værd. Sandstrandene i Lignano Sabbiadoro ligger fem minutters kørsel fra Green Village Resort og byder på det dejligste badevand på en finkornet og gylden sandstrand med parasoller, solsenge og bådudlejning. På feriestedet kan I leje cykler, hvilket gør det nemt at tilbringe en dag på stranden. 

Om oplevelser i området

Om oplevelser i området

Feriestedet ligger mindre end 10 minutters kørsel fra den større ferieby, Bibione, og i samme afstand finder I zoologiske haver, tema- og forlystelsesparker, vandland og grønne parker, som børnene vil elske. I Bibione kan I shoppe, spise god mad på restauranter og se på seværdigheder. 

Vil I på en længere dagtur, kan I sejle en tur over til den gamle bydel i Grado, hvor I kan opleve ægte italiensk hyggestemning, eller tage til den populære storby, Venedig med kanaler og gondoler.