Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landal Grønhøj Strand Feriecenter

Alt det får I:
Beliggende kun 5 km fra Løkken
Sjovt inden- og udendørs poolområde
Aktiv ferie for hele familien
Kun 400 m til Vesterhavet
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 400 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Medium udvalg
Indendørs pool
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 400 m
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Medium udvalg
Indendørs pool

Feriestedet der rummer det hele

Landal Grønhøj Strand er beliggende i skønne omgivelser blot 5 km fra Løkken, hvor der er rig mulighed for at få en aktiv ferie i den storslåede natur. I kan glæde jer til at gå en tur på én af Danmarks bedste sandstrande, nyde en herlig svømmetur i feriecenterets swimmingpool enten uden- eller indenfor, suse en tur i rutsjebanen, spille et slag bordtennis, minigolf, billard eller hvad med en venskabelig dyst mod naboen i fodbold, basketball, volleyball eller tennis? Landal Grønhøj Strand giver jer de bedste forudsætninger for en eventyrlig og mindeværdig ferie med sine mange aktivitetsmuligheder, alsidige faciliteter og ikke mindst enestående omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 400 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Solstole ved pool
Vandrutsjebane
Rør rutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
10 km
Diskotek
10 km
Butikker
Supermarked
Medium udvalg
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Spillehal
Ferietema
Mini ferie
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Billard/pool
Minigolf
Sportsfaciliteter
Badminton
Bordtennis
Fodbold
Udendørs
Håndbold
Multisportsbane
Squash
Tennis
Trampolin

Velkommen til Landal Grønhøj Strand Feriecenter

Skal ferien gå til Landal Grønhøj Strand?

Skal ferien gå til Landal Grønhøj Strand?

En ferie til Landal Grønhøj Strand i Nordjylland byder på komplet afslapning, en bred vifte af sjove aktiviteter for alle aldre og naturskønne omgivelser. Oplev det nordjyske på bedste vis fra en feriebolig, hvor I har alle de faciliteter, der skal til for at få en skøn ferie med rig mulighed for også at udforske den idylliske natur i området. Lyder Landal Grønhøj Strand som det ideelle feriested for jeres næste familietur, kan I bestille et ophold online her på vores website eller kontakte vores professionelle rejseeksperter på tlf. 7015 4141, som samtidig sidder klar med gode råd og tips til at skræddersy jeres drømmeferie.  

Faciliteter for alle aldre

Faciliteter for alle aldre

Med både inden- og udendørs svømmebassiner kan I uden bekymring for vejret glæde jer til en dukkert, leg og afslapning i pool områderne. Børnene kan suse ned ad vandrutsjebanen eller lege i børnebassinet, mens du kan slappe helt af i jacuzzien. Familiens mindste kan tilmed more sig med jævnaldrende på legepladsen eller i det flotte indendørs legeland, som er gratis for boende gæster. Ønsker I at udfordre familien, kan I give jer i kast med en af de mange sportsaktiviteter, Landal Grønhøj Strand tilbyder. Der er alt fra håndbold- og fodboldbane, pool bord, udendørs bordtennisborde, en tennisbane, trampolin, en flot minigolfbane samt mulighed for at leje cykler, så I nemt kan tage på tur i området med familien. Det er ikke her, I kommer til at kede jer!

Glæder for de voksne

Glæder for de voksne

Med de mange aktiviteter Landal Grønhøj Strand råder over, som børnene vil elske, er den ældre del af flokken ligeledes tilgodeset. I kan glæde jer til at koble helt af i feriestedets wellnessafdeling, hvor I kan nyde ferieroen. Efter en aktiv dag kan I få varmen i saunaen eller behage kroppen i jacuzziens bobler. Der tilbydes sågar også manicure og pedicure, hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra på ferien. Når sulten melder sig, serverer Grønhøj Strands egen restaurant, Café Lido, udsøgte retter, hvor der vil være noget for enhver smag. Nyd en lækker pizza, en god pastaret eller en mør steak i hyggelige omgivelser. Landal Grønhøj Strand har sit eget minimarked, som har alt, hvad I kunne få brug for på ferien med bl.a. frisk brød fra den lokale bager, grøntsager, frugt, snacks og drikkevarer. 

Udforsk den fredlige natur

Udforsk den fredlige natur

Foruden Landal Grønhøj Strands alsidige faciliteter er beliggenheden også god grund til at tage på ferie netop her. Feriecenteret ligger kun 400 meter fra stranden, som er oplagt til lange gåture, badning i Vesterhavets bølger eller til at bygge sandslotte i. Derudover er der rig mulighed for at tage på udflugt til et hav af sjove steder for hele familien. Feriestedet ligger kun 5 km fra Løkken, som er kendt for sin fine strand med de charmerende hvide badehuse og fiskerbåde, hvor der er en hel speciel og hyggelig stemning i byen. I kan f.eks. også tage til Fårup Sommerland, som er en af Danmarks største forlystelsesparker, som ligger kun 12 km fra Landal Grønhøj Strand. Ønsker I at opleve mere fascinerende natur, kan I besøge sanddyngerne i Råbjerg Mile, som med garanti vil imponere hele familien.