Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gudhjem Feriepark

Alt det får I:
Bornholms største feriepark - åben hele året
Bo i Bornholms ferie- og bjergby nr. 1 - GUDHJEM
Hvor tror du "Sol-over-Gudhjem" smager bedst?
I gåafstand til både strand og by
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
300 m
Supermarked
50 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Dags aktiviteter
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Udendørs pool
Restaurant
300 m
Supermarked
50 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Dags aktiviteter

Tæt på det hele

”Bornholm, Bornholm, Bornholm – du er min dejligste ferieø!” Sådan sang de i Far til fire-filmen fra 1959. Selvom det efterhånden er mange år siden, er der altså stadig noget om snakken. Oplev skønne Bornholm på tætteste hånd ved at bo i den hyggelige Gudhjem Feriepark. Her er I tæt på både strand, vand og by og har en perfekt base for at tage ud og opleve resten af solskinsøen, om det så er på cykel eller i bil. Har I lyst til at høre mere om Gudhjem Feriepark, Bornholm, eller har I på anden vis spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 15 41 41. Vi står klar til at hjælpe jer, så I kan få den perfekte ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 500 m
Pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Udendørs pool
June - August
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Andre faciliteter
Legeplads
Cykeludlejning
Vaskemaskine
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sport
Hoppeborg
Omgivelser
Nærmeste bus station
240 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 26.9 km
Nærmeste by
Gudhjem
Antal lejligheder
Antal: 102
Grill tilladt
Butikker
Supermarked
50 m
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter, June - August
Sportsfaciliteter
Tennis

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Gudhjem Feriepark på Bornholm

Stor pool og lige ved havet

Stor pool og lige ved havet

Selvom den danske sommer kan være lunefuld, er Bornholm heldigvis det sted i Danmark med allerflest solskinstimer om året. Det betyder altså, at der er rig mulighed for at folde sin indre vandhund ud i ferieparkens store pool. Omkring poolen står der masser af solsenge, hvor I kan slappe af i solen med en god bog.  Skulle vejret ikke lige vær til udendørs badning, så er der som gæst på Gudhjem Feriepark også gratis adgang til byens lokale svømmehal, der udover sit 25 m bassin også byder på vandrutsjebane og vipper.

Fra ferieparken har I den skønneste udsigt over Østersøen. Få minutters gang, og I vil befinde jer på en dejlig strand, hvorfra I kan beundre de storslåede klipper, som Bornholm er så kendt for. 


Restauranter og byliv

Restauranter og byliv

Hvis I skal ud og spise om aftenen eller nyde en skøn frokost i sommersolen, er der ikke langt til nogle af Bornholms bedste spisesteder. Gudhjem er særlig kendt for sin helt specielle smørrebrød ’Sol over Gudhjem’, som består af et stykke rugbrød med røget sild, rå æggeblomme, løg eller purløg og eventuel en radise på toppen. Denne mad er I simpelthen nødt til at spise, når I holder ferie i Gudhjem Feriepark. Besøg eksempelvis en af de mange røgerier, hvor I kan få røget sild i verdensklasse. 

Tæt på indkøb

Tæt på indkøb

Lejlighederne er inddelt i 4 kategorier dvs. hhv. med eller uden havudsigt samt hhv med oprindindeligt køkken eller med nyere køkken. I alle lejligheder har I dog mulighed for at kokkerere lækre måltider til hele familien. Når køleskabet skal fyldes op, ligger der Super Brugsen blot 50 meter væk. Det gode ved Bornholm er, at der ikke rigtig er langt til noget, især hvis I har bil med. I kan med fordel også købe nogle af de lokale råvarer som kartofler, saftige jordbær og grønne, sprøde ærter i de mange vejboder, der findes rundt omkring på hele øen prmært i sommerperioden.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Der er masser at se på Bornholm. Tag for eksempel med båd fra havnen i Gudhjem til hyggelige Christiansø, eller bevæg jer nordpå, og besøg og se de imponerende Helligdomsklipper. Ikke langt fra Gudhjem ligger én af de berømte rundkirker, Østerlars Rundkirke, som er en af Bornholms varemærker. På evt. regnvejrsdagene, kan I besøge Bornholms Kunstmuseum. Foruden sin store samling af malerier og skulpturer, anses museet som en arkitektonisk perle, som helt sikkert er et besøg værd. 

I bil til Bornholm til Friferies pakkepriser

I bil til Bornholm til Friferies pakkepriser

Sejl fra Ystad, eller fra Køge eller måske fra Sassnitz til Rønne med Bornholmslinjen. Men husk at bestille det gennem Friferie.dk til pakkepris sammen med jeres ophold på Gudhjem Feriepark. I kommentar feltet skriver I blot "ønsker færge", så kontakter vi jer, så hurtigt vi kan.