Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gudhjem Søpark

Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Dags aktiviteter
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Animation
Dags aktiviteter
Legeplads

Den populære solskinsø

På Solskinsøen, som er blandt danskernes favoritrejsemål herhjemme, ligger Gudhjem Søpark. Her finder du flotte lejligheder, som smukt er placeret mellem klipper og hav i skønne Gudhjem. Lejlighederne er indrettet til 4-6 personer, men der er rabatmuligheder udenfor sommersæsonen, hvis I kun er 2 personer. Der er en nyere legeplads fra 2017 samt en tilhørende tennisbane, og alt, hvad man som gæst har brug for, ligger meget tæt på lejlighederne. Gudhjem Søpark er en oplevelse værd, fordi Gudhjem er blandt Bornholms flotteste steder at bo. Med klipper, hav og flotte panoramaudsigter er der umådeligt flot, og den lille by beliggende på en klippeskrænt har en nærmest magisk stemning. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 500 m
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Vaskemaskine
Mod betaling
Omgivelser
Nærmeste bus station
350 m
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 60
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
27.9 km
Nærmeste by
Gudhjem
Butikker
Supermarked
300 m
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter, June - August
Sportsfaciliteter
Tennis

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)
XTRA INKLUSIV I PRISEN: Gratis adgang til den nærliggende Gudhjem Svømmehal, som byder på både vipper, vandrutsjebane og 25 meter bassin - spørg efter billetter i receptionen på Gudhjem Søpark.

Velkommen til Gudhjem Søpark på Bornholm

Hop i vandet mellem klipper og sand, eller besøg svømmehallen gratis

Hop i vandet mellem klipper og sand, eller besøg svømmehallen gratis

Nærliggende Gudhjem Søparks ferielejligheder ligger der en svømmehal, og hertil har man som gæst i ferielejlighederne gratis entré. Svømmehallen byder på vipper, vandrutsjebane og et 25-meters bassin. Dette er en oplagt dagstur, hvis vejret ikke arter sig, eller hvis man har en dag at fylde ud. Ud over svømmehallen er Gudhjem Søpark placeret blot 900 meter via kyststien fra Melsteds dejlige og hyggelige sandstrand. Her er meget charmerede. Der er også mulighed for at bade fra de bornholmske klipper lige ved Gudhjem Søpark.

Restauranter og barer i Gudhjem

Restauranter og barer i Gudhjem

Der er ikke tilknyttet en restaurant til Gudhjem Søpark, men der er heldigvis ikke langt ned i byens centrum. I centrum af Gudhjem på Bornholm finder du et væld af restauranter, caféer og barer, hvor dage og aftener kan tilbringes i hyggelig samvær med familien. Byen er utroligt stemningsfyldt og rummer noget særligt, i og med den er klemt ned over de bornholmske klipper, og dermed giver fantastiske udsigter.

Indkøb og shopping lige ved døren

Indkøb og shopping lige ved døren

Ned til byen er der kun 800 meter, og blot 200 meter fra ferielejlighederne finder du en mulighed for at gøre dine indkøb i Dagli’ Brugsen i Gudhjem. Bevæger man sig yderligere ned i Gudhjem, så finder man andre muligheder for at handle ind der. Ligeledes finder man i Gudhjem andre muligheder for shopping, og byen rummer det meste, som man kan forvente af en by på den størrelse.

Om Gudhjem og Bornholm

Om Gudhjem og Bornholm

Bornholm er én et landet smukkeste steder, og Gudhjem er blandt de smukkeste steder på Bornholm. Dermed er Gudhjem Søpark også et oplagt sted at holde sin ferie, da man har adgang til hele øen herfra. Især klipperne i området er anderledes, og de gør byen til noget særligt. Flere steder får du panoramaudsigter og et helt særligt aftenlys.

Ud over Gudhjem byder Bornholm desuden på rigeligt med vandreture og museer, ligesom at en cykeltur er oplagt. Prøv også en  sejltur langs kysten og klipperne, hvor Bornholm er flottest med båden Thor, der sejler fra Gudhjem Havn flere gange dagligt i sæsonen.

Pakkepriser til Bornholm med Friferie.dk

Pakkepriser til Bornholm med Friferie.dk

Sejl til Solskinsøen med Bornholmslinjen til Friferies pakkepriser. Bestil ophold og færgebillet hos Friferie.dk ved blot at skrive ønsker færge, når I booker jeres næste ferie på Gudhjem Søpark her på siden.