Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Vandland
Inklusiv i prisen, 800 m
Restaurant
700 m
Supermarked
500 m
Top faciliteter
Vandland
Inklusiv i prisen, 800 m
Restaurant
700 m
Supermarked
500 m

Velkommen til Haus Haid Top 3

Haus Haid Top 3 byder hele familien velkommen til den hyggelige østrigske by Wagrain. Lejligheden ligger på det solrige plateau Kirchboden i gå afstand til centrum, Wasserwelt Wagrain og kabinelifterne Grafenberg og Flying Mozart, der kan tage jer direkte til toppen af bjergene. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Vandland
Inklusiv i prisen, 800 m
Bar/Restaurant
Restaurant
700 m
Butikker
Supermarked
500 m
Bager
500 m
Wellness/Spa
Jacuzzi
Mod betaling
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Nærmeste by
Wagrain
Parkering
Ved siden af boligen
Sommerkort m div rabatter og entreer
Inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Golf
18-hullers bane - mod betaling, 8 km

Haus Haid Top 3 i Østrig

Alt om Haus Haid Top 3

Alt om Haus Haid Top 3

Haus Heid Top 3 er en hyggelig og rummelig lejligheder i hjertet af Wagrain. I lejligheden har i alt hvad i skal bruge med et fuldt udstyret køkken inklusiv ovn, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Lejligheden har også en terrasse, hvor i passende kan nyde en kold drikkevare med udsigt til bjergene i baggrunden. Lejligheden har wifi og kabel tv.

I Haus Heid får i mod betaling adgang til et wellness område med bl.a. dampbad, sauna og jacuzzi. Derudover er der et bordtennisrum i kælderen.

God placering

God placering

Haus Haid ligger ca. 400 meter fra Flying Mozart liften og 500 meter fra Grafenberger liften, der kan tage hele familien op til toppet af bjerget, hvor masser af sjove aktiviteter og skønne vandreruter venter. Lejlighederne ligger desuden i gåafstand fra centrum af byen og hovedgaden byder på flere forskellige indkøbs-muligheder, restauranter, cafeer og shopping.

Super Sportwelt Card

Super Sportwelt Card

Super Sportwelt Card er inkl i prisen, når i bestiller et ophold i Haus Haid Top 3. Med Super Sportwelt Card har familien fri adgang eller rabatter til en meget lang række af sommeraktiviteter i området. Alt fra flying fox, vandring, bjergbaner, eventyr landet, Wasserwelt Wagrain og meget meget mere. Henvend jer til turistkontoret i Wagrain for at finde alle informationer omkring aktiviteter og begivenheder i området.