Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Haus Zentral Sommer

Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Haus Zentral

Tæt på gondolen og det store vandland ligger Haus Zentral med egen have og stor balkon. Et virkelig dejligt sted for familien med børn eller to familier. Lejligheden er i 2 etager og har stort køkken-alrum, stor stue med kakkelovn og hjørnesofa. Køkkenet er meget velindrettet og har alle moderne faciliteter. Lejligheden har 3 soveværelser, 3 badeværelser og kan i alt rumme 10 pers. (6 voksne + 4 børn). Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Græs
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Sommer kort m div rabatter og entreer
Inkl.
Grill tilladt
Nærmeste by
Wagrain
Parkering
Ved siden af boligen
Underholdning
Sprog
Tysk, Engelsk

Ferielejlighed i Haus Zentral i Wagrain

Badeland er inkl i prisen

Badeland er inkl i prisen

Kun et stenkast fra Haus Zentral ligger Wagrains store vandland, som er et sandt slaraffenland for børn i alle aldre. Indgangen til Wasserwelt er med i prisen når I bor på Haus Zentral. (1 x dagligt) Vandlandet byder på en lang række sjov og spas til vandhundene og på den store græsplæne kan tæppet lægges op og den medbragte frokost indtages. Der er selvfølgelig også en lille cafe hvor man kan købe is , drikkevarer og snacks. Udover poolen har vandlandet også div saunaer, dampbade behandlinger mm.

Haus Zentral

Haus Zentral

Haus Zentral er næsten et helt hus, dog undtaget kældere. Stueetagen har en stor stue med masser af plads til alle. Her er en hyggelig spiseafdeling og en original østrigsk kakkelovn og brændet er inklusiv i prisen. En stor hjørnesofa giver plads til at mange kan sidde sammen om aftenen og læse, spille og sludre. Køkkenet er stort og har er alt hvad der skal bruges til at trylle gode middage. Fryser, køleskab og oven og meget mere. På 1. sal ligger de tre soveværelser samt badeværelserne.

Rundt om Haus Zentral - Dejlig have til børnene

Rundt om Haus Zentral - Dejlig have til børnene

Stuen har direkte udgang til husets hyggelige terrasse og have. Her er havemøbler hvor familien kan spise og nyde roen mens ungerne leger i den indhegnede have. Det er god plads til at parkere direkte ved huset og det er gratis. Butikker og restauranter ligger fra 200 meter fra Haus Zentral.

Gratis Sommer kort med mange fordele

Gratis Sommer kort med mange fordele

Når I ankommer til Haus Zentral vil I blive registreret som turister i byen, og dermed vil det udløse et gratis "Sommerkort" til jer alle. Dette kort giver en lang række fordele og mange gratis aktiviteter. 

På turistkontoret i midten af byen kan I hente al den information I ønsker, samt bestille tider til særlige sportsgrene.