Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Tæt på spændende attraktioner
Hyggelige bungalows i skoven
Sjove børnevenlige aktiviteter
Sportsfaciliteter og indendørs pool
Top faciliteter
Morgenmad
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Bo i naturskønne omgivelser midt i skoven!

Når I bor på Heidehuevel i hollandske Beekbergen, kan I se frem til en dejlig ferie i naturskønne og rolige omgivelser midt i skoven. På Heidehuevel har I adgang til en række familievenlige faciliteter og aktiviteter for både store og små, herunder indendørs swimmingpool med rutsjebane og soppebassin. I finder også faciliteter til mange timers sjov og underholdning, såsom udendørs legeplads og multisportsplads, bowling, minigolf, tennis samt laser-skydebane. Og når I bliver sultne, kan I nyde et lækkert måltid på Heidehuevels spisesteder, snackbar eller handle ind på feriestedets minimarked. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Sauna
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 242
Parkering
WIFI
Sport
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Heidehuevel

På Heidehuevel bor I midt i naturen

På Heidehuevel bor I midt i naturen

Heidehuevel byder på et ferieophold i naturskønne omgivelser for hele familien i området Gelderland i Holland. Her kan I og børnene udforske skoven direkte fra jeres egen feriebolig. Heidehuevel råder over ialt 242 komfortable fritliggende bungalows af varierende typer og størrelse. I kan derfor vælge lige netop dén feriebolig, som passer til jeres families behov og ønsker. Samtlige bungalows råder over en have samt møbleret terrasse, kombineret opholds- og spisestue med pejs, køkken samt badeværelse.     

Sport og aktiviteter for store og små

Sport og aktiviteter for store og små

Sportsinteresserede og aktivitetlystsne familiemedlemmer har rig mulighed for at prøve kræfter med bl.a. minigolf, bowling, løbebane, tennis samt laser-skydebane. Derudover findes der et multisports-område og udendørs legeområde til mange timers sjov og leg til børnene. Og trænger I til en dukkert, kan I også boltre jer i den indendørs swimmingpool med rutsjebane, soppebassin samt sauna. Endeligt har I også mulighed for at leje forskellige typer cykler til både voksne og børn, så I kan udforske naturen og omgivelserne omkring Heidehuevel.

Adskillige timers sjov og leg for børnene

Adskillige timers sjov og leg for børnene

Hvad enten I bor på Heidehuevel med mindre eller større børn, finder I masser af aktiviteter for alle aldre på feriestedet. Børnene kan bl.a. glæde sig til at møde feriestedets maskot "Bollo", klappe dyr på dyre-engen, være kreative i atelieret, boltre sig i det udendørs legeområde med bl.a. trampolin, løbe om kap på børne-løberuten eller deltage i de mange forskellige sjove aktiviteter og konkurrencer, som arrangeres på Heidehuevel.     

Spisesteder og snacks for enhver smag

Spisesteder og snacks for enhver smag

Når I bliver sultne ovenpå dagens spændende aktiviteter og udflugter, kan I spise på Heidehuevels forskellige lækre spisesteder, restaurant og snackbar. Her kan I sætte tænderne i velsmagende retter og til børnene findes også et udvalg af deres livretter, som er tilberedt af bl.a. friske lokale og bæredygtige råvarer. Til den lille og hurtige sult, finder I også lækre snacks, såsom pizza og is på Heidehuevels snackbar. I kan desuden også købe et bredt udvalg dagligvares i feriestedets minimarked, så I kan tilberede og nyde jeres yndlings-retter hjemme i ferieboligen.

Oplev spændende attraktioner nær Heidehuevel

Oplev spændende attraktioner nær Heidehuevel

Tag på opdagelse i skoven og det naturskønne område omkring Heidehuevel til fods eller på cykel, eller tag på hyggelige udflugter til spændende attraktioner i nærheden. I kan f.eks. tage til dyreparken Apenheul (ca. 12,5 km), hvor I kan opleve aber. Eller I kan besøge den zoologiske have Burger´s Zoo (ca. 20 km), med både indendørs jungle samt akvarium. I kort afstand (ca. 5 km) fra Heidehuevel, kan I også opleve Loenese vandfaldet i det smukke skov- og naturområde Veluwe.