Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Beliggende i St. Laurent du Var
Heliotel Marine er et godt udgangspunkt for besøg af Cote d'Azur
100 m fra stranden
Dejligt pool område med ligge stole
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sten, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
400 m
Supermarked
400 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sten, 100 m
Særskilt børnepool
Restaurant
400 m
Supermarked
400 m
Legeplads

Gode lejligheder kun 3 km fra Nice

Beliggende tæt ved feriebyen St. Laurent du Var, finder I Heliotel Marine. Heliotel har egen restaurant, poolområde og for de mindste er der legeplads. Sommeren igennem bliver der arrangeret diverse aktiviteter af stedets aktivitetsværter. Stranden finder I ca. 200 meter herfra. Det skal dog nævnes, at der skal krydses en vej for at komme dertil. Heliotel Marine's tætte beliggenhed på Nice giver gode muligheder for at opleve denne dejlige ferieby både dag og aften. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sten, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bermudashorts ikke tilladt
Solstole ved pool
Mod betaling
Bar/Restaurant
Restaurant
400 m
Butikker
Supermarked
400 m
For børn
Legeplads
Generelt
Grill ikke tilladt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
St. Laurent du Var, 200 m
Nærmeste lufthavn
Nice, 3 km
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Heliotel Marine

Poolområde og strande

Poolområde og strande

Når I bor på Heliotel Marine nyder I godt af et dejligt poolområde. Her er pool for store og her er pool for små. Ved poolen finder I liggestole som frit kan benyttes - så poolområdet kan sagtens bruges til en dasedag ved poolen. Kun 100 meter derfra finder I stranden. Stranden er af småsten - så I slipper for sand alle steder. For at komme til stranden skal det nævnes at I skal krydse vejen.

Restauranter og shopping

Restauranter og shopping

Restauranter finder I lige uden for døren - og valgmulighederne er mange. Her er alt fra a la carte til take away. Ønsker I at udvide udvalget kan det anbefales at I tager til Nice og specielt i området omkring den gamle bydel finder I mange rigtig gode og atmosfæriske restauranter. 

Indkøb til selv at lave mad finder I ca. 400 meter derfra - men ønsker I hele paletten kan det anbefales at besøge shopping centeret Cap 3000, som ligger bare 2 km fra feriestedet. Her finder I alle former for butikker. Ønsker I at shoppe i et gågade miljø - så skal turen gå til Nice. 

I området omkring Heliotel Marine

I området omkring Heliotel Marine

Når I bor på Heliotel Marine har I et væld af muligheder for udflugter, både ned langs kysten men også til baglandet. Oplagt er det at besøge Nice - køre ned af Promenade des Anglais - eller gå på blomstermarked i den gamle bydel. Bag Nice ligger mange hyggelige byer som absolut er et besøg værd. Blandt andet  St. Poul de Vence, meget kendt af danskere  - eller violernes by, Tourettes sur Loup, hvor I kan købe ægte kandiserede violer. Ture til Cannes, Monaco og St. Tropez er naturligvis også mulige udflugtsmål. Så book mere end en uge når I besøger Den Franske Riviera - for her er nok at lave.