Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hochmontafon

Alt det får I:
Unikke friluftsaktiviteter i Alperne
Ferielejligheder med bjergudsigt
Børnevenlige aktiviteter og restaurant
Nyd både indendørs pool og sauna
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads

Glæd jer til fantastiske naturoplevelser i Alperne!

Feriestedet Hochmontafon i Østrig, byder på storslåede naturoplevelser i alperne for hele familien. Hvad enten I er til afslapning i rolige og grønne omgivelser eller til aktiv ferie, danner ferielejlighederne de perfekte rammer om en mindeværdig ferieoplevelse for både store og små. Hochmontafon har ialt 93 lejligheder, som bl.a. giver jer adgang til indendørs pool og sauna samt børnevenlige faciliteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
For børn
Legeplads
Gokarts
Hoppeborg
Miniklub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Sauna
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 93
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
WIFI
Sport
Cykeludlejning
Paragliding
Ridning
Sportsfaciliteter
Badminton
Sportsturneringer

Velkommen til Hochmontafon

Skønne ferielejligheder med udsigt til bjergene

Skønne ferielejligheder med udsigt til bjergene

Ferielejlighederne Hochmontafon i den østrigske by Gargellen, byder på en skøn udsigt over bjergene i grønne omgivelser. Feriestedet råder ialt over 93 ferielejligheder, hvoraf I kan vælge netop dén type og størrelse som passer bedst til jeres familie. Samtlige lejligheder er komfortable og har enten balkon eller terrasse med udsigt til bjergene. Derudover finder I bl.a. et veludstyret køkken med både opvaskemaskine, køleskab og mikroovn i de hyggelige ferielejligheder på Hochmontafon.         

Restaurant og indkøbsmuligheder på Hochmontafon

Restaurant og indkøbsmuligheder på Hochmontafon

Efter en dag med skønne oplevelser og aktiviteter i naturen, har I mulighed for at forkæle jer med et lækkert aftensmåltid på restauranten i Hochmontafon. Restauranten byder både lækre retter og østrigske specialiteter à la carte samt mulighed for buffet med et udvalg af drikkevarer såsom vin og øl. Og hvis I hellere vil tilberede jeres egne måltider på ferien og slippe for selv at skulle handle ind, så kan I bestille dagligvarer samt morgenbrød som leveres direkte til jeres egen lejlighed på feriestedet.    

Glæd jer til et væld af aktiviteter på Hochmontafon

Glæd jer til et væld af aktiviteter på Hochmontafon

I behøver bestemt ikke kende jer under opholdet på Hochmontafon i Østrig. De østrigske Alper danner de perfekte rammer for en aktiv ferie i bjergene med oplevelser for både store og små. I kan nemlig prøve kræfter med et væld af friluftsaktiviteter som f.eks. klatring, ridning og mountainbiking. På Hochmontafon arrangeres der desuden underholdning og sjov for børnene med feriestedets eget team af medarbejdere samt maskotten bjørnen "Bollo". Endeligt finder I en natur-legeplads, hoppeborg, go-kart samt mulighed for at deltage i bl.a. fodboldkampe samt konkurrencer i bueskydning på Hochmontafon.         

Tag en forfriskende dukkert og slap af i saunaen

Tag en forfriskende dukkert og slap af i saunaen

Under jeres ophold på Hochmontafon, har I gratis adgang til feriestedets egen indendørs swimmingpool, hvor I kan tage en forfriskende svømmetur eller blot boltre jer I vandet sammen med hele familien. Hvis I trænger til at koble helt fra, kan I desuden også benytte jer af saunaen på Hochmontafon, hvor I også har mulighed for at forkæle jer selv med en dejlig gang massage (mod gebyr). Og hvis I gerne vil benytte jer af endnu flere bademuligheder, kan I besøge det store udendørs vandland "Alpine Bath Montafon" (ca. 15 km), hvor I finder flere pools med sjove vandrutsjebaner og et væld af vandaktiviteter- og faciliteter for både børn og voksne mod betaling af entré. 

Giv familien unikke oplevelser i de østrigske Alperne

Giv familien unikke oplevelser i de østrigske Alperne

En ferie til Hochmontafon i de østrigske Alper byder på fantastiske muligheder for friluftsaktiviteter i bjergene. I området finder I intet mindre end 500 km vandrestier fra Montafon og Silvretta. Hvis I hellere vil opleve de grønne omgivelser på cykel eller mountainbike, findes cykel- og mountainbikeruter på mere end 270 km i naturskønne omgivelser i Alperne. Trænger I til fart og spænding, kan I prøve en underholdende tur med bobslædebanen "Alpine Coaster Golm" (ca. 21 km), klatre i højderne i naturskønne omgivelser i "Forest Climbing Park" i Golm (ca. 30 km) samt få et unikt adrenalin-kick med en flyvetur over alperne i form af paragliding i Vorarlberg (ca. 16 km).