Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Friluftsaktiviteter og kultur
Bo ved skov og natur
Indendørs pool og legeland
Komfortable bungalows
Top faciliteter
Supermarked
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Supermarked
Restaurant
Indendørs pool
Legeplads
Bar

Bo i naturskønne omgivelser med familien i Hochwald

På feriestedet Hochwald kan I glæde jer til en oplevelsesrig ferie for hele familien. Hér bor I komfortabelt i egen bungalow i grønne omgivelser med direkte adgang til skov og natur. Hochwald byder desuden på indendørs pool og legeland samt et væld af sports- og friluftsaktiviteter. Og vil i gerne opleve kultur og storby, kan I besøge Trier og Saarburg. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Gokarts
Hoppeborg
Indendørs legeplads
Miniklub
Spillehal
Aktiviteter ved strand
Udlejning af ro både
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 204
Parkering
WIFI
Sport
Billard/pool
Bowling
Cykeludlejning
Minigolf
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Klatrevæg
Multisportsbane
Trampolin
Underholdning
Animation

Velkommen til Hochwald

Bo i egen bungalow i grønne omgivelser

Bo i egen bungalow i grønne omgivelser

Når ferien går til Hochwald, kan I glæde jer til en lang række oplevelser for store og små. I bor i naturskønne omgivelser i én af de ialt 204 komfortable og hyggelige bungalows. Samtlige bungalows er udstyret med et kombineret opholds- og spiseområde, køkken samt møbleret udeplads, så I har rig mulighed for at nyde ferien i familiens selskab.    

Glæd jer til indendørs pool og legeland

Glæd jer til indendørs pool og legeland

Feriestedet Hochwald byder jer velkommen med et væld af faciliteter og aktiviteter for store og små. I kan boltre jer i den indendørs swimmingpool med tilhørende børnebassin, slip børnene løs i det indendørs legeland med bl.a. trampoliner, som indbyder til timevis af leg og sjove stunder på ferien. Til de mindste er der desuden miniklub og legepladser på Hochwald. I kan desuden prøve kræfter med bowling, fiskeri samt forskellige sportsaktiviteter på den store multi-sportsbane.

Spisemuligheder på feriestedet Hochwald

Spisemuligheder på feriestedet Hochwald

Hvad enten I vil spise ude eller hjemme, finder I gode muligheder for begge dele på feriestedet Hochwald. Hochwald byder nemlig på både restaurant og brasserie, hvor I kan nyde et lækkert måltid eller blot en drink på terrassen, som byder på en fantastisk udsigt over området. Til den lille sult finder I også en snack-bar og mulighed for take-away, så I slipper for madlavningen. Og vil I hellere spise og tilberede måltider hjemme i ferieboligen, finder I et udvalg af dagligvarer i feriestedets supermarked.    

Udforsk naturen og tag på udflugt i området

Udforsk naturen og tag på udflugt i området

Uden for jeres feriebolig på Hochwald, venter der jer en verden af oplevelser og friluftsaktiviteter. I kan leje cykler og mountainbikes eller snøre vandreskoene og udforske de mange cykel- og vandrestier, som ligger omkring feriestedet og skovene omkring. Særligt anbefalelsesværdigt er Europas største nationalpark Hunsrück-Hochwald, som byder på fantastiske naturoplevelser. Endeligt kan I besøge tysklands ældste by, Trier. I Trier kan I glæde jer til at opleve imponerende romersk arkitektur f.eks. ved den populære byport Porta Nigra.