Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Holiday Village Bonavista

Top Faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Sand, 200 m
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
200 m
Top Faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Sand, 200 m
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
200 m

Flotte ferielejligheder i Costa Dorada

Nyd en dejlig ferie mellem havet og bjerge, lige ved golfbanen Bonmont i Costa Dorada, Feriekomplekset Bonavista består af moderne lejligheder omgivet af flotte pools og grønne palmetræer. På denne oase af et feriested finder I alt, hvad I har brug for til en skøn ferie for hele familien. Det flotte område byder på alsidige aktiviteter og på feriestedet er der masser af aktiviteter. I kommer ikke til at kede jer på Bonavista! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Sand, 200 m
Pool
Udendørs pool
Vandland
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Andre faciliteter
Billard/pool
Legeplads
WIFI
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Sport
Petanque
Bordfodbold
Generelt
Parkering
Butikker
Supermarked
200 m
Underholdning
Mini disco
Diskotek
Mini klub
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Tennis
Volleyball
Fitness
Forlystelsespark
Golf
Sports turneringer
Basketball

Holiday Village Bonavista byder jer Velkommen!

Ferieoplevelser for hele familien

Ferieoplevelser for hele familien

Feriekomplekset ligger i flotte naturlige omgivelser med vinmarker og bjerge på den ene side og havet på den anden. Ferielejlighederne på Bonavista er flotte og moderne, de har alt hvad man skal bruge til sin ferie og har tilknyttet enten terrasse eller balkon.

På Bonavista er der ferieoplevelser for hele familien. Personalet arrangerer en masse forskellige sjove aktiviteter for børn og hver eneste dag er der nye aktiviteter at prøve kræfter med. Bonavista ligger ved siden af golfbanen Bonmont, en af Costa Doradas absolut bedste golfbaner. Der er desuden en masse andre aktiviteter at prøve for hele familien.


Ring ind og hør mere på 70 15 41 41!

Pools og strand

Pools og strand

På Bonavista finder I 400 m² opvarmede pools - perfekt til at boltre sig i for vandhunde. Ved siden er poolen er en lang række med solsenge, perfekt til at slappe af og nyde den spanske sol. Under 10 km væk ligger desuden den lange flotte sandstrand Platja Cristal, hvor blødt sand og det blå spanske havvand er en oplevelse værd.

Lidt om området

Lidt om området

Bonavista ligger i Costa Dorada området i den spanske region Catalonien. Området er et populært ferieområde og er specielt kendt for sine lange flotte strande, gastronomi og aktiviteter. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i området, som byder på badeoplevelser, aktiviteter, flotte natur, kulturelle seværdigheder og lækre madoplevelser. Kør den korte tur til den lille fiskerby Cambrils eller besøg Gaudis fødeby Reus.

Indkøb og restauranter

Indkøb og restauranter

Feriestedet har deres helt egen bar-restaurant El Olivo med tilhørende terrasse og de serverer lækker middag hver dag. Det er også værd at prøve de forskellige restauranter langs stranden i området. En lille køretur væk er der en række lækre restauranter med både lokal og internationale retter på menuen.

Til indkøb findes en lille butik på stedet, hvor I kan købe de nødvendige produkter og dagligvarer og forskellige lokale varer. For lidt større indkøb er der større supermarkeder 15 km væk i den lille hyggelige havneby Cambrils.