Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
Top Faciliteter
Strand
Småsten, 100 m
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar

Massevis af gode faciliteter

Horizont er en herlig ferieby bestående af 223 lejligheder, fordelt i rækkehuse med 6-20 lejligheder. Horizont ligger i et skønt område, hvor I kan gå lange ture i naturen og nyde udsigten over kysten og det krystalklare vand. Poolen på Hotel Splendid, som ligger 200 meter fra Horizont, kan gratis benyttes. Horizont har både minimarked, snackbar, restaurant/pizzeria samt mulighed for at leje cykler og spille tennis. Feriestedet ligger omkring 3,5 km fra selve Pula centrum, men det er nemt at tage den lokale bus, der går cirka hvert 20. minut ind til centrum. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Småsten, 100 m
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
Informat
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Mini golf
Cykeludlejning
Generelt
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Sportsfaciliteter
Fitness
Tennis

Velkommen til Holiday Resort Horizont

Ferielejlighederne på Horizont

Ferielejlighederne på Horizont

På Horizont har ferielejlighederne en opholdsstue med tv og spiseplads, samt et fint tekøkken med komfur, kaffemaskine og køleskab med frys. På badeværelset er der hårtørrer og toiletartikler. Alle ferielejlighederne er med en møbleret balkon, så I kan nyde morgensolen ude. WiFi er gratis på fællesarealerne. 

Bestil direkte her på siden, eller kontakt vores ferieeksperter på tlf. 7015 4141. De sidder altid klar med gode råd og kvalificeret vejledning.


Faciliteter på Horizont

Faciliteter på Horizont

Horizonts faciliteter omfatter blandt andet, at I gratis kan benytte jer af det lækre poolområde der ligger på Hotel Splendid, kun 200 meter væk. Her er der skønne liggestole og parasoller, så man virkelig kan nyde den smukke havudsigt. I en gå afstand af små 3 minutter får I adgang til en svagt skrånende grusstrand med et krystalklart hav. Horizont har flere terrasser, hvorfra man kan slappe af og nyde solen. Ellers har I også muligheden for at spille bordtennis eller tennis. Feriestedet har både restaurant, bar og snackbar, så muligheder er der nok af, når sulten eller tørsten skulle melde sig. Vil I lave mad hjemme, kan I blot handle i feriestedets minimarked. 

I og omkring Pula

I og omkring Pula

Horizont har beliggenhed i en stor fyrreskov kun 3,5 km fra centrum af Pula. Fra feriestedet er der mulighed for at leje en cykel, og udforske området eller cykle ind til byen. I kan også tage bussen, som stopper i nærheden. Den gamle bydel af Pula er kendt for sine historiske seværdigheder som blandt andet omfatter det antikke amfiteater og templet for Roma og Augustus. I receptionen på Horizont kan de også være behjælpelige med at arrangere udflugter til eksempelvis Brijuni Nationalpark.