Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Abildgård

Top faciliteter
Strand
Småsten og sand, 250 m
All Inclusive light
Included
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
1.1 km
WIFI
Top faciliteter
Strand
Småsten og sand, 250 m
All Inclusive light
Included
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
1.1 km
WIFI

Oplev Bornholm uden at skulle spekulere på at lave aftensmad

Hotel Abildgård ligger ved den smukke kystvej der går mellem Gudhjem og op til Allinge på Bornholms nordspids i det område, der kaldes Sandkås. Her ligger der en række hoteller på den ene side, mens I har den imponerende klippekyst på den anden side – dog med små sandstrande ind i mellem. Ingen andre bornholmske hoteller byder dog på ALL INCLUSIVE ophold, som Hotel Abildgård med varierende buffet-temaer hver aften lige fra bedstemors livretter, italiensk, sydamerikansk til tapas-tema – og hver aften med vin, øl og sodavand ad libitum. Derudover byder hotellet på en pragtfuld udendørs pool, som endda er opvarmet (15. maj til 15.september). Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Småsten og sand, 250 m
Pool
Udendørs pool
May - September
Bar/Restaurant
Restaurant
Andre faciliteter
Billard/pool
WIFI
Legeplads
Pension
All Inclusive light
Included
Omgivelser
Nærmeste bus station
200 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 27.4 km
Nærmeste by
Tejn, 900 m
Butikker
Supermarked
1.1 km
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til ALL-INCLUSIVE-hotellet Abildgård

Kuperet landskab – smuk udsigt

Kuperet landskab – smuk udsigt

Når I bor på Hotel Abildgård er i placeret lige ved Bornholms unikke klippekyst, hvor hotellets 5 boligfløje ligger nærmest i terrasser op ad det stejle landskab. Det er skønt udgangspunkt for både en smuttur ned til vand og klipper, men nyd også en lidt længere gåtur ad den kyststi – en gammel redningssti – der går helt tæt på kysten. Går I til højre kommer I efter ca en kilometer til den lille havneby Tejn. Går I til venstre er der den mest fantastiske klippesti ind til Allinge. Der er knap 3 km at gå, men det er bestemt turen værd.

ALL INCLUSIVE – halvpension inkl. drikkervarer

ALL INCLUSIVE – halvpension inkl. drikkervarer

På Hotel Abildgård har I morgen og aften både mad og drikkevarer inkluderet i prisen. Fra kl. 7-10 er morgenbuffeten klar, mens der til aften (kl. 18-21) bydes på aftenmenu med forskellige temaer.

Hver aften har sit tema som er flg. Italiensk-mandag, sydamerikansk-tirsdag, asiatisk-onsdag, koldt-bords-torsdag, tapas-fredag, amerikansk lørdag og bedstemor-søndag. Så med mindre I booker en hel måned på hotellet bliver det madmæssigt i hvert fald ikke ensformigt.

Til maden bydes der på fadøl, hvidvin, rødvin, sodavand, mineralvand samt kaffe og te.

Der er IKKE frokost på Hotel Abildgård (der er I alligevel ude at se øen), men I har hele dagen gratis adgang til juice, kaffe og te.

A for Abildgård – B for Bornholm

A for Abildgård – B for Bornholm

En af hotellets mange stamgæster har en gang udtalt, at det med ferie faktisk var meget nemt, for han tog bare udgangspunkt i alfabetet, hvilket for ham var ensbetydende med ”A for Abildgård og B for Bornholm!”.  Hotellet har også en gammel historie bag sig, idet den tyske kunsthandler, Herbert von Gravens, flygtede under 2. verdenskrig til Bornholm, hvor han valgte at slå sig ned på gården Abildgård i Sandkås. Gården lå idyllisk med udsigt over Østersøen og omkranset af masser af æbletræer. Snart blev der skabt et kunstnerkollektiv, som tiltrak berømte avantgardekunstnere som Carl-Henning Pedersen og Asger Jorn. I 1970'erne blev jorden foran Abildgård udstykket og omdannet til Hotel Abildgård.

Udendørs pool og andre aktivitetsmuligheder

Udendørs pool og andre aktivitetsmuligheder

På Hotel Abildgård er der en skøn terrasse ud for restauranten og en opvarmet udendørs pool (15/5-15/9). Derudover er mulighed for at få sig et spil billard, bordtennis eller hygge jer med brætspil i fællesbygningen. For børnene er der også en legeplads.

Klipper men også sandstrand

Klipper men også sandstrand

Kysten ved Hotel Abildgård er domineret af klipper, men samtidig er der også flere steder med sandstrand. Havet ligger lige nedenfor hotellet, men skal I til en ekstra god sandstrand, vil vi anbefale at I går de ca. 8-900m over til Sandkås strand – som man ikke kan se fra kystvejen. Det er virkelig verdensklasse på en varm sommerdag.

Rummelige værelser - med minikøkken

Rummelige værelser - med minikøkken

Til sæsonen 2020 er alle værelser på Hotel Abildgård blevet renoveret, hvor der fra entreen er indgang til badeværelse med brusebad/toilet og føntørrer, kombineret opholds- og soverum m. skrivebord, sofa, lænestol og TV. I familieværelserne til 3-5 personer er der et ekstra separat soverum, mens 6-pers-værelserne har 2 ekstra soveværelser udover opholdsrummet. Alle værelser (pånær enkeltværelser til 1 pers.) har et minikøkken med køleskab, 2 kogeplader og kaffemaskine – og så er der naturligvis gratis WIFI.