Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Gardaland Adventure Hotel

Alt det får I:
Lige ved den smukke Gardasø
Temaværelser til familien
Masser af aktiviteter for alle
Adgang til Gardalands forlystelser!
Top faciliteter
Morgenmad
Inkl.
Udendørs pool
Strand
Småsten, 3.5 km
Restaurant
Supermarked
3.5 km
Legeplads
Top faciliteter
Morgenmad
Inkl.
Udendørs pool
Strand
Småsten, 3.5 km
Restaurant
Supermarked
3.5 km
Legeplads

Gardaland Adventure Hotel – Gør ferien til et eventyr!

Hele familien kan tage på et eventyr, når I holder ferie på Gardaland Adventure Hotel. Feriehotellet er det perfekte valg, for familien, der kan lide underholdning fra morgen til aften. Inkluderet i opholdet på Gardaland Adventure Hotel er der nemlig altid adgang til det populære Gardaland. Gardaland Adventure Hotel er feriehotellet for hele familien, hvor hver dag er en fest med sjov og store smil for alle. Hver dag bliver til et eventyr, som starter i jeres tematiserede værelse (der er desværre ikke mulighed for selv at bestemme tema). Besøg en af de mange restauranter eller tager direkte til Gardaland. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Inkl.
Strand
Strand
Småsten, 3.5 km
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Poolbar
Butikker
Supermarked
3.5 km
For børn
Legeplads
Miniklub
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Concierge
Nærmeste by
Peschiera del Garda, 3.5 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 23 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Golf
4.5 km

Velkommen til Gardaland Adventure Hotel!

Gardaland Adventure Hotel – Familiens temaferie

Gardaland Adventure Hotel – Familiens temaferie

Gardaland Adventure Hotel er et komplet tematiseret feriehotel, hvor børnene kan få lov til at medbestemme, hvilket eventyr jeres ferie skal tage udgangspunkt i. Det kan for eksempel være, at familien skal på en tur i junglen, hvor de små aber gemmer sig overalt. Husk at medbringe kikkerten, når I udforsker den vilde jungle på jeres værelse.

Eller måske er I klar til at tage på et arabisk eventyr og forsøge at finde den magiske lampeånd. De majestætiske værelser sender jer til en flyvende nat på de magiske tæpper, hvor I hurtigt finder modet, som de store sultaner også havde. 

Når I er gæster på Gardaland Adventure Hotel får I 20% rabat på billetter til de tre store Gardaland parker:

  • Forlystelsesparken Gardaland Park
  • Gardaland Sea Life Aquarium 
  • Legoland Water Park 

Det er muligt at købe dagsbilletter, kombinationsbilletter og sæsonpas i receptionen på Gardaland Adventure Hotel. Tal med dem om de forskellige muligheder, så I får det der passer til netop jer.

Smag på jeres ferie

Smag på jeres ferie

Gardaland Adventure Hotel og Gardaland Park har et hav af forskellige restauranter, hvor I kan vælge at smage på mange forskellige retter. Faktisk burde I være i stand til at prøve hver og en af restauranterne, alt efter hvor langt jeres ophold er på  Gardaland Adventure Hotel. I kan spise som de gamle egyptere i Tutankhamons restaurant, hvor selve restauranten og indretningen tager dig med til de gamle faraoer. Her kan I smage en af de mange specielle ovnbagte pizzaer eller en menu, som også fastholder italienske madtraditioner. Selvfølgelig er der også en menu til de lidt mindre børn.

En familieoplevelse

En familieoplevelse

I højsæsonen kan det være, at det er for varmt at tilbringe hver eneste dag i Gardaland. Heldigvis har Hotel Gardaland Adventure også deres Blue Lagoon, som er et kæmpestort og udendørs vandland, hvor alle gæster har adgang til. Her kan hele familien boltre sig i mere end 3.000 m2 vandland, hvor der virkelig er kælet for detaljerne for at gøre vandet til noget af det mest lækre vand at bade i en hel dag. Der er bassiner til store og til små, særområder med jacuzzi og solarier, for ikke at glemme den tilhørende snackbar placeret centralt. Blue Lagoon-vandlandet er det perfekte sted at koble af efter en hektisk dag i Gardaland, hvor familien kan komme ned i tempo igen, præcis som en ferie også skal være.