Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Gardaland Hotel

Alt det får I:
Tæt på byen Castelnuovo del Garda
Perfekt til børnefamilien!
Nyd den italienske gastronomi
Masser af vandsjov og underholding!
Top faciliteter
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
2.5 km
Bar
Top faciliteter
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
2.5 km
Bar

Gardaland Hotel – Gardasøens 4-stjernede luksushotel

Rejs til Gardasøens bredder, og nyd en børnevenlig ferie ved Gardaland Hotel, som byder på lækre badeforhold, en spændende forlystelsespark og nærliggende kulturoplevelser. Gardaland Hotel er beliggende i Italien ved bunden af Gardasøen med dens azurblå vand. Lad Gardasøen danne baggrunden for en fantastisk familierejse til Gardaland Hotel, hvor I kan nyde Italiens kulinariske oplevelser, Italiens største og ældste forlystelsespark, Gardaland park, og tage på dagsture til spændende historiske byer som fx. Verona. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Halvpension
Muligt at tilkøbe
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Mod betaling
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Butikker
Supermarked
2.5 km
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Hæveautomat
Nærmeste by
Peschiera del Garda, 2.5 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 23 km
Nærmeste tog station
Peschiera del Garda, 3 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Sportsfaciliteter
Golf
4.5 km

Velkommen til Gardaland Hotel!

Blue Lagoon ved Gardaland Hotel

Blue Lagoon ved Gardaland Hotel

Når ferien går til det solrige område omkring Gardasøen, er det oplagt at gøre brug af Gardaland Hotels mere end 3800 m2 store vandpark Blue Lagoon. Her finder I børnevenlige pools blandt atmosfæriske vandfald. For de lidt større gæster finder I også jacuzzi og solsenge til fri afbenyttelse. Blue Lagoon har et begrænset brug af klor og kemikalier i deres poolområde, da de bruger et revolutionerende filtersystem, hvilket gør vandet til en fornøjelse at bade i.
Der er masser af underholdning af uddannet personale og sjove aktiviteter for børn og voksne i Blue Lagoon.

Gardaland Hotel ligger desuden kun få kilometer fra Gardasøens bredder, og derfor er det oplagt at tage en dag eller to ned at bade i søens azurblå vand med bjergene i baggrunden.

Hotellets restauranter byder på autentiske italienske madoplevelser

Hotellets restauranter byder på autentiske italienske madoplevelser

Al den svømning, som en ferie hos Gardaland Hotel lægger op til, betyder selvfølgelig, at man får oparbejdet en god appetit. Gardaland Hotel byder på to lækre restauranter og en veludstyret bar, så alle mad- og drikkebehov hurtigt tilfredsstilles.

I Wonderbuffeten finder I retter til enhver smag i flotte omgivelser. Ønsker I en luksuriøs og autentisk kulinarisk oplevelse, kan I slå jer ned i Matka-gourmetrestauranten. Her får I retter inspireret af Middelhavets kulinariske traditioner, som er lavet af sæsonens råvarer.

Nærområdet byder på shopping i lokale butikker

Nærområdet byder på shopping i lokale butikker

Området omkring Gardaland Hotel er fyldt med små, hyggelige italienske byer. Her finder I alt fra dagligvareforretninger til unikke butikker samt lokale restauranter.

I kan fx tage ind til de nærliggende byer Confine eller Cavalcaselle for at shoppe og nyde den autentiske italienske arkitektur. Ønsker I at besøge væsentligt større byer, kan I tage bilen ind til Verona, som kun ligger 30 minutters kørsel fra Gardaland Hotel.

Underhold jer selv ved Gardaland Hotel

Underhold jer selv ved Gardaland Hotel

Gardaland Hotel byder på et stort udvalg af aktivitetstilbud på hotellets områder. I kan fx tage del i en magisk VR-vandretur, hvor I hjælper en mystisk troldmand på en rejse gennem et magisk kongerige. Spørg endelig hotellets reception om mere information.

Gardaland Hotel ligger kun 800 meter fra Gardaland forlystelsespark, som hotellet er en del af. Her kan alle i familien prøve spændende forlystelser og rutsjebaner, hvis I hungrer efter et adrenalinsus på jeres ferie.

Rabat på Gardalands mange forlystelsesparker

Rabat på Gardalands mange forlystelsesparker

Når I er gæster på Gardaland Hotel får I 20% rabat på billetter til de tre store Gardaland parker:

  • Forlystelsesparken Gardaland Park
  • Gardaland Sea Life Aquarium 
  • Legoland Water Park 

Det er muligt at købe dagsbilletter, kombinationsbilletter, sæsonpas og meget mere i receptionen på Gardaland Adventure Hotel. Tal med dem om de forskellige muligheder, så I får det der passer til netop jer!