Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hotel Villa Paradiso Suite

Alt det får I:
Inkl. morgenmad
Beliggende 2 min. gang fra Gardasøen
Beliggende ved Moniga del Garda
Hyggeligt poolområde
Top faciliteter
Morgenmad
Strand
Græs, 100 m
Restaurant
Supermarked
500 m
Bar
Top faciliteter
Morgenmad
Strand
Græs, 100 m
Restaurant
Supermarked
500 m
Bar

Velkommen til Hotel Villa Paradiso Suite

Skønt beliggende kun 2 minutters gang fra den dejlige Gardasø, tilbyder Hotel Villa Paradiso Suite elegante værelser i rolige omgivelser. Dette fine hotel, nyrenoveret i 2017, ligger helt ideelt, hvis man ønsker at opleve den helt særlige stemning, som Gardasøen byder på, med små hyggelige byer, snørklede gågader, indbydende restauranter og ikke mindst et utroligt smukt og til tider dramatisk landskab. Vi gør opmærksom på, at udvalgte værelser kun kan bestilles til 3 personer. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Strand
Strand
Græs, 100 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
500 m
Ferietema
All Inclusive/pension
Hotel
Generelt
Nærmeste by
Moniga del Garda, 500 m
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 171 km
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Hotel Villa Paradiso Suite i Italien

Hotel Villa Paradiso Suite

Hotel Villa Paradiso Suite

Hotel Villa Paradiso Suite er nyrenoveret i 2017 hotel, og ligger ved den lille by Moniga del Garda kun 2 minutters gang fra Gardasøen i Italien. Hotellet tilbyder smukt indrettede værelser, der alle har egen balkon med en smuk udsigt, telefon, minibar, pengeskab, satellit-tv samt eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Faciliteterne omfatter en skøn pool, samt en stor parkeringsplads. Hotellet har desuden elevator, og der er gratis wi-fi på hele hotellet.

Bademuligheder

Bademuligheder

Der er garanteret hygge og ægte feriestemning ved det smukke poolområdet på Hotel Villa Paradiso Suite. Her kan livet nydes på langs ved poolen på en af de tilhørende liggestole, eller under svalende skygge i den tilhørende have. Ved Gardasøen, kun 2 minutters gang fra hotellet, kan der bades i det lune vand, og her kan også prøves kræfter med vandcykler eller kano- og kajak sejlads.

Madmuligheder

Madmuligheder

Når sulten rammer, skal man ikke gå længe for at finde et stort udvalg af lækre restauranter, som serverer klassisk italiensk mad. Går man langs strandpromenaden støder man hurtigt på de første restauranter og der er kun flere umiddelbart efter. Restauranterne kan varmt anbefales til dem, som nyder det italienske køkken, da kvaliteten er høj. 1,2 km fra hotellet ligger byen Moniga del Garda, en af de mange små hyggelige middelalderbyer med smalle gader og en stemningsfyldt havn, og også her finder I flere hyggelige spisesteder.

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen er Italiens største sø, med en fantastisk smuk beliggenhed, blandt smuk natur og dramatiske bjergsider. Dette giver mulighed for en masse forskellige aktiviteter. Man kan eksempelvis mountainbike eller vandre op ad de omkringliggende bjerge. Fra toppen af f.eks. Monte Baldo, hvortil der også går gondol lift, kan man få et fabelagtigt udsyn over den smukke sø. Det kan varmt anbefales også at opleve Gardasøen fra vandsiden med en af de mange små både og færger, som sejler fra havn til havn, og giver mulighed for at opleve de mange fine byers finurligheder. 

Gardasøen byder på masser af oplevelser og ikke mindst forlystelsesparker.