Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Naturskønt beliggende
1 times kørsel til spændende Zagreb
Fantastisk pool område
Inkl. All Inclusive light
Top faciliteter
All Inclusive
Light
Udendørs pool
Klorvand
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Top faciliteter
All Inclusive
Light
Udendørs pool
Klorvand
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI

Fantastisk poolområde

Hotel Well ligger i det nordlige Kroatien i området Krapina-Zagorje tæt på Slovenien og omkring 200 km fra området Dalmatien. Her får I velvære og afslapning i højeste grad, da spahotellet tilbyder adskillige indendørs og udendørs swimmingpools, dampbade og saunaer. Hotellet tilbyder rummelige værelser, så pladsen er der, hvis familien er stor. I hotellets spaeVita-center kan du desuden få diverse skønne behandlinger, så din krop kan føle sig frisk på ny. Derudover tilbyder feriestedet masser af aktiviteter såsom vandreture og vinsmagning på slottet Mihanovic. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Vandrutsjebane
Børne rutsjebane, Familie rutsjebane
Solstole ved pool
Vandland
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Pizzaria
Take Away
Restaurant
Bar
Snack bar
Andre faciliteter
Cykeludlejning
Indendørs legeplads
Bowling
WIFI
Internet café
Legeplads
Tørretumbler
Hæveautomat
Tæt på
Tyrkisk bad
Mini golf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Klatrevæg
Tennis
Fitness
Volleyball
Fodbold
Basketball
Wellness/Spa
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Sauna
Pension
All Inclusive
Light
Strand aktiviteter
Beachvolley
Generelt
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Nærmeste lufthavn
Zagreb, 63 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Animation
I højsæsonen
Sprog
Engelsk
Mini klub
I højsæsonen
Ferietema
Hotel

Velkommen til Hotel Well

Pool, spa og wellness

Pool, spa og wellness

Feriestedets poolområde, Water planet, kan med garanti få brændt børnenes energi af og sørge for en fantastisk dag med masser af vandleg. Poolområdet byder på pools til både store og små børn. Børnepoolen har blandt andet fire rutsjebaner og vandkanoner, mens poolen til de helt små byder på forskelligt legetøj samt vandsprinklere. De voksne bliver heller ikke glemt – i afslapningspoolen finder du gejsere, vandtårne og undervandsmassage. Trænger du for alvor til at glemme hverdagens stress, skal du forkæle dig selv i feriestedets spaafdeling. Fire finske saunaer, spabad, tre dampsaunaer og afslapningsrum med vandsenge er blandt andet nogle af de fristelser, der venter på dig. Derudover kan du i spaeVita-centret få massagebehandlinger, gå i solarium og prøve en af de særligt helbredende mudderbehandlinger.

Fornemme restauranter og indbydende barer

Fornemme restauranter og indbydende barer

Hotel Well byder på flere restauranter, hvoraf især to af dem kan prale med sine lækre og overdådige retter. Den ene restaurant, Lati Restaurant, har fokus på lokale specialiteter og udvalgte internationale køkkener, mens den anden, Mihanovic Manor, er kendt for at være en af Kroatiens bedste restauranter. Så tag for dig af kroatiske specialiteter såsom kalkun med mlinci og kombiner dem med fornemme vine fra Mihanovic Manor-restauranten. Terra Lounge Baren byder desuden på blandt andet en lækker kop kaffe eller en forfriskende drink. Nyd drikkene på den skønne sommerterrasse, mens du holder øje med børnene i en af de sjove pools eller betragter det smukke kroatiske landskab.

Indkøb og shopping nær Hotel Well

Indkøb og shopping nær Hotel Well

Hvis du selv vil ud og købe nogle lækre specialiteter i de lokale butikker, ligger der nogle små supermarkeder tæt på hotellet. Alternativt kan du hoppe i bilen og køre turen til Zagreb, Kroatiens hovedstad, som ligger 40 km fra hotellet. Her kan du ligeledes let få tilfredsstillet dit shoppinggen og finde nogle kroatiske souvenirs til kufferten.

Skønt områder og smuk natur

Skønt områder og smuk natur

Aktivitetsudbuddet på Hotel Well byder på guidede vandreture i området, så den smukke natur kan opleves helt tæt på. Derudover ligger hotellet i nærheden af en kilde med termisk vand i det betagende bjergområde Hrvatsko Zagorje. Har du lyst til en køretur, og til at se et af Kroatiens smukkeste slotte, skal du køre op til Trakoscan slottet, som ligger i et roligt område i Kroatiens bjerglandskab. Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 7015 4141, hvis du ønsker at få flere informationer omkring hotellet.

Slap af og nyd All Inclusive light

Slap af og nyd All Inclusive light

Når I vælge at holde jeres sommerferie på Hotel Well, så vil det være ren afslapning. I prisen er inkl. All Inclusive light i perioden 19/6-6/9-2021. I kan nyde et stort dejligt morgenmåltid, skøn frokost og en dejlig aftenbuffet. Inkl. ved alle måltider er drikkevare (Øl, vin og juice - lokale varemærker). I perioden før og efter er der 1/2 pension inkl. i prisen - uden drikkelse. 

Glæd jer til en skøn ferie på Hotel Well.