Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Småsten
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top Faciliteter
Strand
Småsten
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Kort afstand til stranden

I Morelli ligger i Pietra Ligure ved Den Italienske Riviera og herfra er der kun små 800 meter til stranden. Feriestedet har fine ferielejligheder og af faciliteter kan I benytte jer af det udendørs poolområde, tennisbanen, cykeludlejning, samt snuppe en drink i baren. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Småsten
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Strasbourg
Parkering
På gade - Mod betaling

Ferieboliger - I Morelli

Velkommen til I Morelli

Ferielejlighederne på I Morelli

Ferielejlighederne på I Morelli

Ferielejlighederne på I Morelli er indrettet med opholdsrum med tv og fuldt udstyret køkken med ovn, kogeplader, mikroovn og køleskab med frys. Der er gratis WiFi og hårtørrer på badeværelset. Samtlige ferielejligheder er med balkon og havemøbler, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt til området.

Book en ferielejlighed på I Morelli online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne feriekonsulenter, som sidder klar ved telefonen på 7015 4141. De kan give dig gode råd og kvalificeret vejledning.

I og omkring I Morelli

I og omkring I Morelli

I Morelli har et godt poolområde med tilhørende solterrasse med liggestole, hvor I rigtig kan nyde solen. I kan også vælge at gå ned til I Morelli's private strand (mod betaling), der ligger omkring 800 meter fra feriestedet. Det er også muligt at spille tennis, eller at leje en cykel på feriestedet hvis I vil udforske området. Derudover kan I nyde en drink i baren. 5 km fra I Morelli ligger den smukke perle af byen Finale Ligure, hvor I kan finde butikker, restauranter og indkøbsmuligheder.