Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Kun 600m til de smukke strande!
Dejlige lyse ferieboliger i centrum af Bibione
Prøv de mange aktivitetsmuligheder i området.
Nyd stemningen i badebyen Bibione!
Top faciliteter
Strand
Sand, 750 m
Restaurant
200 m
Supermarked
300 m
Bar
200 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 750 m
Restaurant
200 m
Supermarked
300 m
Bar
200 m

Nyd solens varme og smukke strandpromenade i Bibione

I Moschettieri ligger i hjertet af den livlige og autentiske badeby Bibione på Italiens smukke Adriaterhavskyst. Ferielejlighederne er perfekte, hvis I vil slappe af, nyde sydens varme sol og med kun 600m til de vidunderlige strande, er der også masser af muligheder for oplevelser ved havet. Både Bibione og området omkring Bibione har masser at byde på. Besøg oplandet, tage en tur til Venedig eller lej en cykel via jeres feriested og udforsk nærområdet. Bibione har masser af restauranter, butikker og souvenirshops, og I Moschettieri ligger kun få meter fra et af Bibiones mange supermarkeder, hvis der skal handles ind til madlavning i den veludstyrede køkkenniche. I Moschettieri's ferielejligheder har alle egen balkon, hvor I kan nyde aftensmaden eller en drink i solnedgangen. Så om I rejser som par, venner eller familie, byder I Moschettieri og Bibione på noget for enhver smag. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 750 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
600 m
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
300 m
Generelt
Nærmeste by
Bibione, 200 m
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.

Velkommen til I Moschettieri!

Til stranden med shuttlebus?

Til stranden med shuttlebus?

Med et ophold i I Moschettieri kan I nyde Italiens smukke Adriaterhavskyst i Bibione. Jeres feriebolig ligger kun 600m fra stranden, så når strandtasken er pakket med snacks og lidt koldt at drikke, er det bare at slentre afsted til stranden eller benytte sig af den gratis shuttlebus, der kører mellem feriekomplekset og stranden. På stranden har I via I Moschettieri egen strand, hvor I kan nyde sommerferien i et par liggestole sammen med dem I holder af. Tag en opkvikkende dukkert i det skønne turkise Adriaterhav eller tag en sjov tur i parasail eller babanaboat. Der er mange forskellige tilbud til aktiviteter i og på vandet langs stranden i Bibione.

Bibione strandpromenade byder på masser af små restauranter, shops og barer, hvis I trænger til lidt afveksling i skyggen.

Spa og forlystelser

Spa og forlystelser

Når mørket falder på vågner den hyggelige Luna Park Adriatico. Forlystelsesparken har åbent gennem hele højsæsonen hver aften fra kl. 19.00 til kl. 24.00 fra midt maj til midt september, og er perfekt til en hyggelig aftentur hånd i hånd med dem I holder af. Her kan I finde sjove forlystelser og aktiviteter for både store og små i selskabet. 

I Moschettieri tilbyder cykeludlejning, så I hvis I gerne vil se den dejlige ferieby Bibione på en anden måde, er det let at komme rundt  via de velanlagte cykelstier, der findes flere steder i byen - også langs strandpromenaden. 

Vil I nyde solen ved en pool, er et besøg på det meget populære Bibione Thermae, også kaldet Bibione Spa, en oplagt mulighed. Det ligger kun 400m fra jeres feriebolig, og har åbent året rundt. Her kan I nyde forskellige pools, massage og anden forkælelse for hele familien. 

Bibiones smukke kystlinje har mange steder, hvor det er muligt at kaste sig over vandsportsaktiviteter. Her kan I udfordre hinanden til en tur i bananaboat, prøve parasail eller windsurfing. Her er mulighed for mange timers sjov for alle i selskabet.

Restaurant eller aftensmad på balkonen?

Restaurant eller aftensmad på balkonen?

Når sulten melder sig efter en dejlig dag ved stranden byder Bbibione på et stort udvalg af caféer, restauranter og barer, og I vil let kunne finde noget der falder i alles smag. Nyd Italiens velkendte gastronomi, eller prøv en af de mere utraditionelle retter. Mulighederne er mange i den hyggelige ferieby Bibione.

Vil I hellere tilberede jeres egne favoritter hjemme i ferieboligen, har I Moschettieri's praktiske køkkenniche alt hvad I skal bruge. På jeres egen balkon kan I sammen nyde aftensmaden og slappe af i solnedgangen.

Lej en cykel

Lej en cykel

Ganske kort fra Bibione ligger den smukke naturpark Valgrande, der lægger op til en kort vandretur, en frisk cykeltur eller en tur på hesteryg. Besøg det eventyrlige natursceneri sammen med familien. Der udlejes cykler via I Moschettieri.

Med I Moschettieri i Bibione som base, er det let at tage på opdagelse i Italien. Prøv fx. at køre langs kysten og besøg de nære byer såsom Bibione Pineda, Lignano Sabbiado samt Aprilla Marittima. 

Fra Bibione er det let at tage en tur til den populære og unikke by Venedig, der kun ligger 95km fra Bibione.

Bibione har mange store og små velassorterede supermarkeder, hvor I kan købe snacks til strandtasken, eller finde morgendagens frokost. Her findes både lokale råvarer og de kendte dagligvarer.

Tag en gåtur i Bibiones gader og snus rundt i de farverige butikker eller små souvenirshops, og find det der skal med hjem som minde om en dejlig ferie.