Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

ia Cassiopea 94 - Taigete 18 - Maia 21/116 - Auriga 67 - Pleione 32 - Croce del Sud 23 - Atlante 41 - Andromeda 160

Alt det får I:
Velkommen til Bibione Beach!
Et stenkast fra stranden!
Masser af muligheder for aktiviteter i området
Dejlige rummelige lejligheder
Top faciliteter
Strand
Sand, 150 m
Restaurant
300 m
Supermarked
500 m
Bar
200 m
Top faciliteter
Strand
Sand, 150 m
Restaurant
300 m
Supermarked
500 m
Bar
200 m

Dejlige ferielejligheder lige ned til stranden i badebyen Bibione.

Tag hele familien med til disse lyse og rummelige boliger i Bibione Beach komplekset i skønne Bibione by. Herfra er der blot 50- 150 meter til Adriaterhavets brede strande og 50 meter til centrum af feriebyen Bibione. Bibione Beach byder på dejlige lejligheder med plads til både store og små. Alle lejligheder er udstyret med både køkkenniche, airconditioning og egen balkon. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Strand
Strand
Sand, 150 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
150 m
Bar/Restaurant
Restaurant
300 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
500 m
Generelt
Nærmeste by
Bibione, 300 m

Velkommen til Bibione Beach!

Masser af sand og vand i Bibione

Masser af sand og vand i Bibione

Har I lyst til at nyde sydens sol og varme, er der kun 50-150 meter til Bibiones smukke strandpromenade, med stranden Bibione Beach tættest på. Stranden strækker sig så langt øjet rækker med mulighed for masser af strandaktiviteter. Her kan I få sand mellem tæerne, og familien kan hygge sig i liggestole, tage en dukkert i Adriaterhavet, lege eller slentre i sandet.  Den flotte strandpromenade er omkranset af store smukke pinjetræer og her finder man også små legepladsoaser. Fra stranden er der let adgang til små shops, barer og restauranter.

Der er tilknyttet privat strand i forbindelse med jeres bolig.

Parasailing eller forlystelsespark?

Parasailing eller forlystelsespark?

Stranden byder på et stort udvalg af parasailing, bananaboats, windsurfing mm. Her kan I finde vandaktiviteter for enhver smag!
Cykeludlejning tilbydes via feriestedet, så I nemt kan komme rundt og udforske området. Bibione har velanlagte cykelstier, blandt andet langs promenaden.
Hvad med et sjovt besøg i Luna Park Adriatico? En herlig lille forlystelsespark i Bibione, der kører hver aften fra kl. 19.00 til 24.00 fra midt maj til midt september.
Besøg det populære Bibione Spa, der ligger 2 km fra jeres feriebolig og har åbent året rundt. Her kan I nyde forskellige pools, wellness og forkælelse for hele familien.

Når sulten melder sig

Når sulten melder sig

Med et ophold i Bibione Beach, har I rig lejlighed for at smage alle de klassiske Italienske specialiteter på de mange familievenlige restauranter og pizzariaer, som ligger i gå-afstand fra Bibione centrum. Har I lyst til selv at tilberede jeres favoritmåltider sammen med familien i jeres egen feriebolig, kan I med fordel bruge den veludstyrede køkkenniche, og spise på den skønne balkon, hvor I sammen kan nyde hyggeligt samvær med hele familien.    

Cykeltur eller shopping?

Cykeltur eller shopping?

Der er tilknyttet cykeludlejning via jeres feriebolig i Bibione Beach, så I kan let tage en frisk familietur via Bibiones cykelstier.
Oplev det storslåede naturområde Valgrande. Naturparken ligger få kilometer nord for Bibione centrum, og er ideelt til en gåtur eller aktiv tur gennem området på cykel eller på hesteryg.
Bibione by har et bredt udvalg af forskellige butikker og souvenirshops, og der er noget at finde for hele familien.
Der ligger flere supermarkeder i Bibione centrum, og det er derfor hurtigt og let, hvis der skal handles ind til aftensmaden, en hurtig snack, eller hvad I måtte have brug for.