Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Charmerende omgivelser
Ligger i kuperet terræn
Lange, brede strande
Restaurant, bar og café
Top faciliteter
Strand
Sand, 3 km
Udendørs pool
Restaurant
600 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sand, 3 km
Udendørs pool
Restaurant
600 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
Legeplads

Med smuk udsigt over havet

Il Borgo er den perfekte feriedestination for jer, der drømmer om at rejse til Den Italienske Riviera og bo i private og charmerende omgivelser lidt væk fra byens støj. Disse hyggelige ferielejligheder er beliggende i et kuperet terræn ca. 2,5 km fra Finale Ligure, som er en enestående perle på Den Italienske Riviera, uanset om I rejser med børn eller ej. Lange, brede sandstrande, et utal af lækre restauranter, caféer og barer samt flot natur ideel for cyklister og bjergbestigere, venter jer i denne skønne del af Italien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
2-5 km til strand
Strand
Sand, 3 km
Pool
Solstole ved pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
600 m
Bar
Andre faciliteter
Legeplads
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Parkering
Ved siden af boligen, I underjordisk garage - Mod betaling
Grill tilladt
Underholdning
Sprog
Hollandsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Engelsk
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Il Borgo

Er Il Borgo noget for jer?

Er Il Borgo noget for jer?

Il Borgo er et dejligt feriested, hvor der hersker en rolig feriestemning i fredfyldte og idylliske rammer. Il Borgo består af i alt 3 bygninger med en skøn privat have med udendørs swimmingpool, som indbyder til en forfriskende dukkert. Her kan I geare helt ned og nyde feriefreden på solvognene omkring poolen, som står gratis til rådighed. Il Borgo byder på komfortable ferielejligheder med mulighed for at grille, hvis I ønsker at kreere aftenens middag selv og nyde en afslappet aften hjemme.  Lyder Il Borgo som det ideelle rejsemål for jer, kan I bestille jeres næste ferie online her på friferie.dk eller kontakte vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Det finder I på Il Borgo

Det finder I på Il Borgo

Foruden swimmingpoolen og den afslapning og leg, der hører til ved poolområdet for både store og små, er der et bordtennisbord i haven, hvor familien kan udfordres til et spil. Familiens mindste kan more sig med jævnaldrende på den lille legeplads, og ønsker I at udforske området og komme hurtigt og nemt rundt, er der mulighed for at leje cykler ca. 2 km fra feriestedet. Når sulten melder sig, kan I enten købe ind til dagens måltider i de nærliggende forretninger, der er at finde kun ca. 600 meter fra ferielejlighederne. Ønsker I at smage udsøgt italienske mad lavet på ægte italiensk manér, er der i samme afstand skønne restauranter og barer.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Il Borgo er som nævnt placeret i fantastiske omgivelser, hvor der venter store oplevelser, hvad end I ønsker sublim afslapning på skønne badestrande, aktiviteter i den flotte bjergrige natur eller lidt sprudlende byliv med butikker, barer og restauranter. I Finale Ligure ligger en af de længste og bredeste sandstrande i Ligurien omkranset af palmer og en charmerende strandpromenade med familievenlige restauranter og sjov underholdning. Der er rig mulighed for at prøve kræfter af med udfordrende aktiviteter i form af vandsport, mountainbike-ture og klatring.