Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Il Castellare di Tonda

Alt det får I:
Ferieboliger ved pools
Sjov for store og små
Lækkert spaområde
Egen restaurant
Top faciliteter
Restaurant
Supermarked
7 km
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Restaurant
Supermarked
7 km
Legeplads
Bar

Romantisk beliggenhed i Toscanas bakkede landskab

Il Castellare di Tonda ligger i hjertet af Toscanas Chianti-distrikt med 50-60 km til Firenze, Pisa, Siena og Lucca. Il Castellare di Tonda ligger på et 30 hektar stort bakket område i omgivelser, som man forestiller sig Toscana. Ferieboligerne er spredt ud i det fantastiske område og ligger i små grupper omkring de forskellige swimmingpools. Il Castellare di Tonda har egen olivenolie- og vinproduktion, og der er ugentlig en vandretur i området, hvor der fortælles om vinproduktionen, druerne og området. Turen sluttes af med smagsprøver og små lækkerier i stedets egen vinkælder. Stedet har også egen restaurant, hvor I kan nyde lokale, italienske specialiteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
7 km
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Wellness/Spa
Jacuzzi
Mod betaling
Massage
Mod betaling
Sauna
Betales på stedet
Spabehandlinger
Mod betaling
Generelt
Nærmeste lufthavn
Pisa G. Galilei, 53 km
Parkering
Ved siden af boligen
Sprog
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Il Castellare di Tonda!

Fantastisk feriested for hele familien

Fantastisk feriested for hele familien

Il Castellare di Tonda er en fin kombination af familieferie og toscansk hygge, natur og stemning. Der er på stedet også en masse spændende ting at foretage sig for børnene i miniklubben, mulighed for at komme ud og ride samt masser af andre aktiviteter. I skal dog være opmærksomme på, at en del af aktiviteterne er mod betaling. Il Castellare di Tonda skaber altså både rammer for de voksne, hvor de kan få essensen af Toscana med vinsmagning og vandreture med fortælling af produktionen samt sjove aktiviteter for familiens mindste. Jeres foretrukne ferielejlighed kan bestilles direkte her på vores website eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141.

Det ideelle sted for afslapning

Det ideelle sted for afslapning

Der er de bedste forudsætninger for at kunne koble helt af fra hverdagens travlheder med en ferie til gårdejendommen, Il Castellare di Tonda, i Toscana. Der er forskellige swimmingpools ved de 12 forskellige bygninger, hvor man kan nyde udsigten over det toscanske bakkelandskab, over ejendommens vinmarker eller over søen. For at give jer de ypperste muligheder for at slappe af tilbyder Il Castellare di Tonda et spaområde med tyrkisk bad, sauna, dampbad, jacuzzi, fodbad og massagebehandlinger mod betaling.

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

Il Castellare di Tonda har en ridestald, hvor både voksne og børn kan komme afsted på ture i den flotte natur. Ønsker I at udforske området, men ikke har mod på at komme rundt på hesteryg, kan I leje cykler på feriestedet. I kan vælge at udfordre familien til et spil tennis eller golf, da der ligger gode baner lige i nærheden. På legepladsen kan familiens mindste boltre sig, og i børneklubben kan de more sig med sjove aktiviteter med andre jævnaldrende.

Dagsudflugter til spændende byer

Dagsudflugter til spændende byer

Il Castellare di Tonda ligger perfekt i forhold til at besøge nogle interessante byer i området på ferien. I kan f.eks. tage til Firenze, som er Toscanas hovedby beliggende 58 kilometer fra feriekomplekset. Firenze er en utrolig smuk by med renæssancepaladser, kunstværker og gamle kirker, hvor det bugner med gastronomiske lækkerier på de lokale restauranter med god vin og smagfulde oliven fra omegnen. I kan også tage til byen Pisa, hvor den helt store attraktion er Det Skæve Tårn i Pisa. Byen byder dog på meget mere end det! Besøg den store markedsplads, Il mercatino di Piazza delle Vettovaglie, som er spækket med en masse boder og små butikker med brød, vin og frugt. Her kan i også finde et lille osteria at nyde frokosten på.