Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Il Castelletto

Alt det får I:
Dejlig pool med flot udsigt
Smukke lejligheder
Skøn beliggenhed midt i den toscanske natur
Blot 7 km fra Montepulciano
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
2 km
Supermarked
3 km
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
2 km
Supermarked
3 km

Autentisk feriested med smukke lejligheder

Tæt på den smukke middelalderby Torrita di Siena finder I Il Castelletto, som er et pragtfuldt feriested midt i den storslåede toscanske natur. Villaen blev oprindelig bygget efter ønsket fra den toscanske greve Peter Leopold I, og blev senere renoveret og lavet til ferieboliger. Feriestedet ligger på en bakke med den flotteste udsigt over landskabets marker og byder på charmerende boliger, skøn stor have og en dejlig pool. Il Castelletto er det perfekte udgangspunkt for en afslappet ferie i det autentiske Italien med kort afstand til alle områdets storslået byer som Montepulciano, Arezzo og Siena. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
November - September
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
2 km
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling, 3 km
Golf
7 km
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet, 7 km
Generelt
Grill tilladt
Parkering
Butikker
Supermarked
3 km

Velkommen til Il Castelletto

Seværdigheder i nærheden

Seværdigheder i nærheden

Området Val di Chiana byder på et hav af seværdigheder, som kun ligger og venter på at blive udforsket. 

Besøg middelalderbyen Torrita di Siena, hvor den gamle bydels historiske vingesus er hel unik. Der er ofte festligheder i byen, som er værd at opleve. Brug en dag i det gamle fort, Rocca di Civitella, hvis ruiner hæver sig over landskabet. Vinområdet Chianti ligger lige i nærheden og indbyder til vinsmagning, snyd ikke jer selv for denne spændende oplevelse - og køb evt. en kasse med hjem til Danmark. 

Sidst men ikke mindst, så indbyder alle de smukke kulturelle byer i nærheden til et nærmere besøg - lej evt. en Vespa og udforsk området.

Aktiv ferie i Toscana

Aktiv ferie i Toscana

Toscana har bløde bakker, høje thujaer, vinmarker og mange floder og søer, som er ideelt at udforske på cykel. Der findes mange cykelruter, som er lige til at følge, hvis man ikke selv vil tilrettelægge en tur. Der er også rig mulighed for vandreture i dette betagende landskab - husk masser af vand og solcreme. Ridning i Toscana er også en smuk og spændende oplevelse. Spørg evt. på feriestedet, hvis I ønsker en dag på hesteryg.

Toscana byder også på mange floder og søer, hvor kan man dyppe sig i det dejlige vand, og for de aktive er der mange steder mulighed for rafting og andre aktiviteter.