Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Strand
Sand
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar
50 m

Ferielejlighederne Il Panfilo

Il Panfilo ligger ved den italienske Adriaterhavskyst med direkte adgang til både pool og strand. Ferielejlighederne er godt indrettet og byder hele familien indenfor til en afslappende ferie i det dejlige Italien. Ferielejlighederne giver jer mulighed for en masse oplevelser og ligger tæt på både idylliske byer og interessante udflugtsmål for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand til strand
0-500 m til strand
Pool
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Bar
50 m
Strand
Strand
Sand
Butikker
Supermarked
50 m
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 50 km
Parkering
Reserveret parkeringsplads
Underholdning
Diskotek
7 km

Ferieboliger - Il Panfilo

Læs mere om Il Panfilo

Il Panfilos skønne ferielejligheder

Il Panfilos skønne ferielejligheder

Når I bestiller en ferielejlighed, får I ferie på jeres helt egne præmisser og kan nyde freden i ferielejlighedens trygge omgivelser og feriestedets afslappende faciliteter. Feriestedet i Lido di Jesolo har fantastisk beliggenhed tæt på den brede, gyldne sandstrand ud til Adriaterhavet, samt tæt på indkøbsmuligheder og spændende udflugtsmål. Bliv meget klogere på Il Panfilo her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 70 15 41 41. 

Afslappende ferielejlighed

Afslappende ferielejlighed

Ferielejlighederne er rummelige, hyggelige og gode til familier. Derudover er der balkon med udsigt til Adriaterhavet, hvor I kan nyde havets brusen i de stille aftentimer. Ferielejlighederne har eget køkken, hvor I kan handle ind i det nærliggende supermarked og lave maden hjemme. I kan også tage på restaurant, hvor I for eksempel kan spise god mad blot 50 meter fra jeres ferielejlighed. 

Direkte til vandet

Direkte til vandet

Ferielejlighederne ligger direkte ud til stranden, hvilket gør det nemt og bekvemt at nyde ferien. På stranden kan I bygge sandslotte, svømme i Adriaterhavet og slappe af i en solseng under parasollen. På feriestedet kan I også hoppe direkte i den udendørs pool eller nyde livet fra en liggestol. Feriestedet har også en børnepool og byder på timevis af vandsjov for de små.     

Ting I skal opleve

Ting I skal opleve

I området omkring ferielejligheden venter jer en masse kulturelle byer, spændende oplevelser og udflugtsmål for alle aldre. Besøg byen Jesolo og nyd det gamle, arkitektoniske Italien fra en lille hyggelig cafe. Tag til badelandet Aqualandia med udfordringer for alle familiens vandhunde. Akvariet Sealife giver jer spændende indsigt i dyrenes liv under vandet, og I Venedig kan I opleve en af Italiens mest populære storbyer.