Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Il Vigneto Due

Alt det får I:
Nyd Lago Maggiore i Oggebbio i Italien!
Fabelagtig udsigt over Lago Maggiore
Mange aktivitetsmuligheder i nærområdet
Dejlige lyse ferieboliger
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 2 km
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 2 km

Il Vigneto Due – Ferie midt i naturen i det skønne Italien!

Beliggende i det skønne Italien finder I Il Vigneto Due. Dette fine feriested ligger i det nordlige Italien og byder på unikke naturoplevelser i det smukke alpelandskab. Fra feriestedet kan I nyde den betagende udsigt over den majestætiske Lago Maggiore, og blive betaget af Italiens fascinerende natur. Er I på jagt efter en aktiv ferie, kan I med fordel pakke vandreskoene eller leje en cykel og tage på opdagelse i den unikke natur og opleve de karakteristiske landsbyer, der oser af autentisk italiensk stemning. Lyder en rolig ferie i naturskønne omgivelser som noget for jer, så er Il Vigneto Due en oplagt destination for jer. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 2 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
Pool
Udendørs pool
Babypool
Badehætte (påkrævet)
June - September
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Solterrasse eller grønt område
Generelt
Nærmeste by
Oggebbio, 2 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Il Vigneto Due!

Pool og strand

Pool og strand

Som gæst på feriestedet har I fri adgang til stedets panoramiske swimmingpool. Her kan både børn og voksne få en forfriskende dukkert efter en aktiv dag, og store og små legesjæle kan få mange timer til at gå i den fine pool. Lago Maggiore, der ligger i kort afstand fra feriestedet, er også en oplagt badedestination for hele familien. Søen er kendt for sit krystalklare vand, lune temperaturer i sommermånederne og sikre badeområder for både børn og voksne.

Smag på autentisk lokal mad

Smag på autentisk lokal mad

På hotellet har I adgang til et fælles køkken, hvor I kan tilberede jeres mad af lokale råvarer. Herefter kan I nyde maden med udsigt over den smukke Lago Maggiore fra den fælles terrasse. Har I derimod lyst til at få en lokal gastronomisk oplevelse, kan I besøge den nærliggende by Oggebbio, der ligger kun omkring en kilometer fra Il Vigneto Due. Her finder I et udvalg af restauranter, der kan stille både den store og den lille sult.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

Der er gode muligheder for at gøre jeres indkøb lige i nærheden af Il Vigneto Due. Tag et smut til Oggebbio, hvor I kan gøre jeres daglige indkøb. Samtidig kan I også købe nogle af de lokale specialiteter, som I kan nyde til jeres måltider. Har I lyst til at tage på shopping, kan I også besøge den større by Stresa. Her er der masser af muligheder for at tage på shopping i en af byens butikker eller nyde et autentisk måltid på en hyggelig lokal restaurant. Her kan I også gøre noget ved jeres kulturelle interesser ved at nyde den hyggelige norditalienske alpestemning, som I finder i Stresa.

Oplev kulturen og naturen

Oplev kulturen og naturen

Il Vigneto Due ligger kun en kilometer fra Oggebbio centrum. I denne hyggelige landsby kan I opleve autentiske og historiske huse, hyggelige spisesteder og en betagende udsigt over Lago Maggiore. Fra feriestedet har I også den smukkeste udsigt over Lago Maggiore, der er en af de største søer i det betagende alpelandskab. En kort køretur derfra finder I den smukke by Stresa, der helt sikkert er et besøg værd.