Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar
50 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
50 m
Supermarked
50 m
Bar
50 m

Velkommen til Julia Augusta

Mellem byerne Menton og Monaco ligger feriestedet Julia Augusta, blot 7 minutter fra den nærliggende by Roquerune Cap Matin. Stedet er placeret 50 meter fra stranden, og tilbyder lyse lejligheder med en afslappet indretning og enten terrasse og balkon. På toppen af bygningen er der indrettet en tagterrasse med pool med liggestole og herlig havudsigt. Lejlighederne er udstyret med køkkenfaciliteter og feriestedet tilbyder service såsom skift af håndklæder og sengelinned, wi-fi og restaurant med både morgen- og aftensmad. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Bermudashorts ikke tilladt
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
50 m
Bar
50 m
Take Away
50 m
Butikker
Supermarked
50 m
Generelt
Grill ikke tilladt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Roquebrune Cap Martin, 50 m
Nærmeste lufthavn
Nice, 37 km
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang

Julia Augusta tilbyder moderne ferielejligheder tæt på strand og by

Poolområde og strande

Poolområde og strande

Julia Augusta har en tagterrasse hvor I finder den skønneste pool. Her er liggestole så I nemt kan slappe af og bare nyde ferie. 

Til stranden har I 50 m - så kombination af pool og strand er ideel - Stranden måske om formiddagen også et dyb og afslapning i poolen om eftermiddagen. Stranden er en småstensstrand - men så absolut skøn

Roquebrune Cap martin

Roquebrune Cap martin

Julia Augusta ligger i den lille badeby Roquebrune Cap Martin. Byen emmer af stemning. Det kan dog anbefales at have de gode sko på når I skal på opdagelse i byen. Der er en del trappe da byen stiger en del fra stranden og op efter. Den gamle borg i byen er absolut et besøg værd. Der skal betales entré - men det betaler sig - for det er herfra I får den mest fantastiske udsigt udover byen. Det siges også at det er i Roquebrune Cap Martin at I finder verdens ældste Oliven træ - det skulle være mere end 1000 år gammelt. 

Restauranter og shopping

Restauranter og shopping

Julia Augusta tilbyder egen restaurant - men går I blot 7 min så kommer I til centrum af Roquebrune Cap Martin - og her finder I mange skønne og autentiske restauranter. 

Indkøbsmuligheder findes der også her - ligeså shopping - men ønskes et større udvalg - skal I nok køre en tur til Menton eller Monaco.

I området omkring Julia Augusta

I området omkring Julia Augusta

Når I bor på Julia Augusta - bor I i en skøn by der i sig selv er et udflugtsmål. Her er både en gammel borg - så meget interessante kapeller. Julia Augusta ligger mellem Menton og Monaco - som er 2 meget interessante byer - Monaco ved vi alle hvad står for! Menton er mimosernes by. Besøger I byen i februar - vil mimoserne blomstre - men mimisoerne kan opleves året rundt. En tur til Italien vil også være oplagt. Ventigmila er absolut en frokost værd.