Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Placering ud til smuk bugt
Skøn egen småstensstrand
Børnevenligt med legeplads
Restaurant og indkøb
Top faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Pizzaria
Bar
Top faciliteter
Strand
Småsten
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Pizzaria
Bar

Velkommen til Kanegra

I skønne omgivelser ca. 10 km fra Umag finder I ferieparken Kanegra, som er dejligt beliggende lige ned til en smuk bugt i et stort naturområde. Her er masser af træer og buske, og til Kanegra hører egen småstensstrand, hvor I kan tage en forfriskende dukkert i det reneste vand. Et adskilt område af stranden benyttes af naturister. Kanegra består af typisk sydeuropæiske bungalows, dvs. meget enkelt indrettede, men med masser af udenomsplads. I ferieparken finder I desuden restaurant, en bar, hvor der er mulighed for at nyde en kølig drink, og en sportsbane, hvor I kan føre jer frem i et spil basketball, håndbold eller minifodbold. Til de mindste er der også en legeplads. Til Kanegra er der desuden knyttet en campingplads, og her finder I supermarked, posthus m.m. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Småsten
Bar/Restaurant
Pizzaria
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Legeplads
Internet café
Mod betaling
Mini golf
Mod betaling
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Fodbold
Basketball
Sports turneringer
Multisportsbane
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Omgivelser
Nærmeste bus station
10 km
Generelt
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling, I underjordisk garage - Inkl.
Nærmeste lufthavn
Pula, 85 km
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Underholdning
Diskotek
Mini klub
I højsæsonen

Kanegra i Kroatien

Mere om Kanegra

Mere om Kanegra

10 km fra Umag i Savudrija-bugten finder I feriestedet Kanegra. Feriestedet består af 233 bungalows, fordelt på et område med smukt grønt landskab og masser af beplantning. Stranden er i kort gåafstand fra boligerne, hvilket gør det nemt at tage en svømmetur. Bungalowsne er charmerende og enkelt indrettet med opholdsrum, køkken, eget badeværelse og terrasse, hvor man kan nyde et lækkert måltid. Kanegra er et super feriested, for familier som søger et roligt feriested med skøn natur tæt på og simple boliger.

Bademuligheder

Bademuligheder

Til Kanegra hører en strand med hvide rullesten og lækkert, klart vand, hvor I kan svømme, dykke og slappe af. Fra stranden kan I nyde den smukke udsigt over Savudrija-bugten i Istrien. Mange lokale betragter stranden, som en af de pæneste strande i området, og I vil helt sikkert også blive imponeret. Vi gør opmærksom på, at naturrister har et adskilt område af stranden, hvor de kan bade.  

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Kanegra sørger for daglig underholdning til børn og voksne. Der er desuden børneklub, hvor børn mellem 5-12 år kan hygge sig med forskellige aktiviteter organiseret af et aktivitetteam på stedet. Skal I have brugt lidt energi, så kan I spille mini-fodbold, basketball eller håndbold på Kanegras multisportsbane, samt beach volley på en seperat bane. Der er også mulighed for at deltage i de arrangerede sportskonkurrencer. I området omkring Kanegra findes der forskellige cykelruter, hvor I kan opleve naturen og området på tæt hold. 

For et ekstra gebyr kan man anvende forskellige sportsfaciliteter tæt på Kanegra, såsom bordtennis, minigolf og tennisbane. 

Spise- og indkøbsmuligheder

Spise- og indkøbsmuligheder

Kanegra har en dejlig restaurant, som serverer et varieret udvalg af europæiske retter. På restauranten kan I bestille både morgenmad og aftensmad. Der findes desuden et pizzeria, snackbar og en café, hvor I kan nyde en dejlig kop kaffe. På feriestedet finder I også en skøn bar, som serverer kolde øl, sodavand eller en lækker drink. På Kanegra er der gode muligheder for at få stillet sulten eller slukket tørsten. Til Kanegra er der et lille supermarked, hvor I kan købe diverse fornødenheder, samt handle ind til selv at kunne tilberede måltider. Er der brug for lidt afveksling, så kan I smutte en tur til Umag 10 km derfra. Byen har adskillige restauranter og barer.

Området omkring Kanegra

Området omkring Kanegra

I området omkring Kanegra er der mange ting at tage sig til. I kan tage på en dejlig cykeltur eller vandretur og udforske omgivelserne, besøge forskellige strande eller spille tennis. I området er der også mulighed for at prøve forskellige vandsportaktiviteter, såsom en sejltur, leje kajak eller stå på vandski.  

Det kan også anbefales at tage på udflugt til Istralandia Aquapark, som byder på mange vandrutsjebaner, pools og meget mere. Det vil med sikkerhed være et hit hos børnene. Hvis I kan lide højder, så er en svævetur i Pazin også en mulighed.