Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Karrebæksminde

Alt det får I:
Unik beliggenhed ved vand og i smuk natur på Enø
Tæt på cafeer, restauranter ved Kanalen
Fred og ro
Mange udflugtsmuligheder
Top faciliteter
Strand
500 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
500 m
Supermarked
500 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Lidt mere info om området

Feriehusene er oprindeligt arkitektonisk udformet i stil med de bungalows, man byggede i Kenya og Sydafrika i slutningen af 1800-tallet og i begyndelsen af 1900-tallet. Feriehusene ligger på et stort, grønt areal med masser af plads til at boltre sig på. Der er kun et stenkast til vandet og masser af smuk natur og strand. Feriested her er både fred og ro og alligevel tæt på et summende ferieliv. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
500 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Butikker
Supermarked
500 m

Velkommen til Karrebæksminde - Enø

Feriecenter Karrebæksminde

Feriecenter Karrebæksminde

Karrebæksminde Feriecenter ligger på Enø og er et sandt smørhul af oplevelser for både krop og sjæl. Slap af, gå i vandet ved sandstranden, eller tag på cykeltur med højt til himmel og fuglesang. Naturen her er i sig selv en legeplads for hele familien. "Karrebæk Kanalen" byder på pulserende stemning på den ene side og solopgang over Enø på den anden side.

På Enø kan I være sikre på, at alle krummer fra frokosten bliver spist op. Her er et enestående fugleliv, især mange rovfugle holder til her. Er I mere til fisk end fugl, så prøv lykken i fjorden. Her kan fanges både krabber, fladfisk og fjordrejer.

Karrebæksminde - Enø

Karrebæksminde - Enø

Karrebæksminde er en charmerende by der, især om sommeren, viser sit fulde potentiale. Byen er helt sin egen – en blanding af lystbådehavne, fiskeri, skønne sandstrande samt spisesteder og aktiviteter til alle aldre.

Byen sprudler af liv på de solrige sommerdage og tiltrækker både turister og lokale.

Her finder du den ikoniske græshoppebro, der forbinder Sydsjælland og Enø og springer åben for at gøre plads til de store sejlbåde, der skal fra Smålandsfarvandet ind og lægge til kaj ved havnepladserne i fjorden.     

Besøg de lokale producenter og lad smagsløgene gå op opdagelse i lokale vine fra Vesterhavegaarden Vingård og Enø Bageri der lokker med skøn, hjemmelavet is. Byen byder også på et stort udvalg af skønne restauranter og cafeer helt ned til kanalen, hvor du kan nyde et lækkert måltid mad.

Karrebæksminde ligger ikke langt fra Næstved og det kan derfor være oplagt at besøge byens centrum – Hvis i ikke har lyst til at tage bilen, er der mulighed for at sejle via fjorden med "Rundfart Friheden", der sejler mellem Næstved, Gavnø og Karrebæksminde.

Udflugtsideer i området

Udflugtsideer i området

Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter

Rønnebæksholm Kunst- og Kulturcenter ligger i et smukt, næsten 700 år gammelt gods, som danner rammen om mange spændende udstillinger, musik, foredrag og teater. Godset har produceret alt fra krudt til driftig landbrug og Grundtvig giftede sig med enken Marie Toft, som havde arvet Rønnebæksholm. Hun fik bygget, som gave til Grundtvig, lysthuset "Venligheden" i godsets park. Lysthuset er netop nyrenoveret.

BonBon-Land

Tag familien med i BonBon-Land ved Næstved og tilbring en hel dag i en af Danmarks mest kendte og sjoveste forlystelsesparker. Med mere end 50 forlystelser er der forlystelser forenhver smag. Når indgangen er betalt er alle forlystelser gratis. I BonBon-land finder du også mange spisepladser og restauranter.

Friheden - kanalrundfart

Skibet Friheden er en oase midt i en begivenhedsrig ferie. Nyd freden og slap af mens kanalens bredder underholder dig med varieret sceneskift - lige fra de skulpturelle industribygninger i Næstved Havn til de smukke grønne bredder, der omgiver Danmarks længste snorlige kanal. Kanalen munder ud i den åbne fjord, og er en fantastisk naturskøn scene med rigt fugleliv. Fra Fjorden sejler Friheden over det lave farvand Mellemgrund, hvor kun meget få skibe kan sejle. Herefter lægger skibet til ved eventyrslottet Gavnø. Entré til Gavnø skal købes ombord. Herefter går turen igen ud på den smukke Karrebæk Fjord mod Karrebæksminde, hvor der lægges til ved Fiskehuset Enø, inden der sejles tilbage til Næstved.

Friheden er indrettet, så du både kan nyde turen udenfor på dækket eller indenfor ved små borde.

Gavnø Slot

Gavnø er én af Danmarks største kulturskatte. Gavnø Slot indeholder en stor samling af kunstgenstande samt Nordeuropas største private malerisamling på godt 1.000 malerier. Sommerfugleland og Afrikanske Bjerggeder. Naturlegepladsen Sørøverland og Skattejagt. Slotsparken byder bl.a. på Danmarks største tulipanudstilling, sansehave, unik dukkeudstilling og en romantisk rosenhave. Gavnø Klosterkirke fra 1400-tallet med Nordens mest farverige kirkerum. Café Tulipanen, souvenirbutik samt nyt slotsbryggeri.

Kanosejllads ved Næstved

Susåen slynger sig smukt gennem egnen omkring Næstved. En kanotur er en smuk måde at opleve naturen på. Ismassernes færd over Sjælland for 10.000 år siden har formet landskabet med høje bakkedrag, dybe dale og store våde flader. Tystrup-Bavelse Søerne og hele Susåløbet er Sjællands mest vandrige åsystem, der skærer sig gennem landskabet, og danner levested for masser af vadefugle, havørne, isfugle, vandstære og store mængder gæs på træk.

Middelaldercentret

Den lille købstad Sundkøbing anno 1398 huser fredelige håndværkere, drabelige krigere, tapre riddere og to rige købmænd. På markedsdage flokkes de handlende om lokale og udenbys varer, og gøglere, musikanter og andet pak gæster byen. Ridderne øver med deres heste og våben og højsommeren igennem er der dagligt ridderturneringer. Byvagten afprøver krigsmaskinerne der slynger med store sten, og undertiden brager kanoner og hagebøsser. Middelaldercentret er et forsøgscenter for historisk teknologi.

Geocenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint ligger unikt, der hvor Danmarks kridtfundament dramatisk falder lodret mod Østersøen. Lige uden for døren ligger Klinten med landets smukkeste og til tider mest voldsomme natur. Geocentret er fyldt med oplevelser. Du kan blandt andet opleve livet i kridthavet, løfte bjerge, gå igennem istidens gletsjere, lave dit eget klinteskred, deltage i aktiviteter og komme på ture med naturvejlederne eller se 5 af landets bedste kunstneres bud på Danmarks og Møns Klints geologiske tilblivelse.

Geomuseum Faxe

Geomuseum Faxe ligger smukt på kanten af Faxe Kalkbrud, der er Danmarks største aktive kalkbrud. Kalken er resterne af et 63 millioner år gammelt forstenet koralrev, og man kan finde over 500 forskellige slags fossiler dernede. Museet byder på en stor geologisk udstilling om livet på det fossile koralrev, samt en kulturhistorisk udstilling om kalkbrydningens mere en 900 års historie i Faxe.