Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Indbydende poolområde
Ligger i naturskønt område
Gode aktivitetsmuligheder
Nær Adriaterhavets strande
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Legeplads

Masser af muligheder ved Adriaterhavet

Blot 4 kilometer fra byen Umag i den vestlige del af Kroatien ligger dette skønne, 4-stjernede feriested. Der er i denne lille ”by” af ferieboliger hele 170 nyligt renoverede lejligheder, som står klar til at huse dig og din familie. Ferieboligerne ligger i et naturskønt område og nær stranden ud til Adriaterhavet. Desuden er der mange aktivitetsmuligheder på ferieområdet – for eksempel er der udendørs tennisbane samt børneklub for familiens yngste medlemmer, så de også er underholdt dagen igennem. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
May - September
Særskilt børnepool
May - September
Solstole ved pool
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
For børn
Legeplads
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Ferietema
Strandferie
Generelt
Hæveautomat
Internet café
Mod betaling
Leje af værdiboks
Nærmeste bus station
3 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 86 km
Nærmeste tog station
35 km
Parkering
Ved siden af boligen, I underjordisk garage - Inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Sport
Bowling
Mod betaling
Cykeludlejning
Minigolf
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Håndbold
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling

Velkommen til Sol Katoro

Indbydende poolområde og skøn strand med krystalklart vand

Indbydende poolområde og skøn strand med krystalklart vand

På selve ferieboligområdet finder I et lækkert poolområde, hvor hele familien kan tilbringe massevis af timer med sjov og leg! Der er naturligvis en separat børnepool, hvor de mindste kan pjatte og hygge i deres eget tempo, imens de store børn og de voksne nyder den store pool. Ud over poolområdet ligger ferieområdet nær en flot klippestrand ud til det fantastiske Adriaterhav. Faktisk er der fra området kun 200 meter til stranden, hvor I finder smukt, krystalklart vand, der bare venter på, at I springer i. Fra stranden er der desuden mulighed for at dykke, så I kan opleve havets vidundere helt tæt på. Hvis I vil prøve noget andet, er der også flere andre skønne strande i nærheden, så der er muligheder nok for den vandglade familie.

Spisemuligheder på Sol Katoro

Spisemuligheder på Sol Katoro

Efter en lang dag på legepladsen, ved poolen eller på den smukke strand trænger hele familien nok til et godt måltid mad. Derfor er der naturligvis en skøn restaurant på stedet, hvor I kan få stillet sulten efter en dejlig feriedag med sol, sjov og strand. Desuden ligger lejlighedsområdet tæt på byen Umag, hvor der selvfølgelig også er masser af caféer, restauranter og barer, så I kommer helt sikkert ikke til at sulte på jeres ferie i Kroatien!

Indkøbsmuligheder nær ferielejlighederne

Indkøbsmuligheder nær ferielejlighederne

I byen Umag, som ligger blot 4 kilometer fra dette feriested, er der naturligvis fine indkøbsmuligheder, hvis I skulle mangle noget til ferien. Der er tekøkken og mikrobølgeovn i alle ferielejlighederne, så der er rig mulighed for selv at handle ind og forberede dagens måltider, hvis I foretrækker selv at stå i køkkenet og indtage jeres måltid i boligen – eller måske på lejlighedens balkon!

Lidt om området

Lidt om området

Dette feriested ligger i et frodigt og naturskønt område, som indbyder til at tilbringe masser af tid
udendørs. Ferieboligerne ligger få kilometer fra den skønne by Umag, som bestemt er et besøg værd! Byen er fyldt med skøn, gammel arkitektur og byder desuden på masser af aktivitets- og spisemuligheder for hele familien. I området produceres der lækker vin og olivenolie, så dét er i hvert fald værd at prøve, og desuden kan I smage udsøgt fisk i denne by. Umag er desuden et super sted til at udfolde jer aktivt med især cykling, golf og tennis. Der er kort sagt noget for en hver smag, og med en ferie på Sol Katoro skal I nok få stillet eventyrlysten og få dækket behovet for sol og strand med nem adgang til Adriaterhavet. Hvis du vil høre mere om denne feriedestination, så ring til vores hjælpsomme ferierådgivere på tlf. 7015 4141.