Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
God base for udflugter i Kärnten
Bo i komfortable ferieboliger
Skønt Indendørs poolområde
Friluftsaktiviteter, sport og sjov
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Supermarked
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Supermarked
Legeplads
Bar

Skønt feriested i Østrigske Kärnten

Feriestedet Katschberg byder på aktiv ferie og afslapning midt i de østrigske bjerge. I bor i komfortable og rummelige ferielejligheder med plads til hele familien. På feriestedet finder I en lang række aktiviteter og underholdning for store og små, samt en indendørs pool med separat børnepool. Området byder på vandring og mountainbiking i naturskønne omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Butikker
Supermarked
Bar/Restaurant
Bar
Café
Take Away
For børn
Legeplads
Gokarts
Indendørs legeplads
Miniklub
Wellness/Spa
Massage
Mod betaling
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Billard/pool
Bordfodbold
Cykeludlejning
Ridning
Tæt på feriestedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Forlystelsespark
Sportsturneringer

Velkommen til Katschberg

Bo i charmerende ferieboliger på Katschberg

Bo i charmerende ferieboliger på Katschberg

Når ferien går til Feriestedet Katschberg i østrigske Kärnten, kan I se frem til at bo i komfortable og rummelige lejligheder med plads til hele familien. Feriestedet råder over ialt 72 ferielejligheder, fordelt på området. I kan vælge mellem et udvalg af forskellige typer, som passer til netop jeres behov og ønsker. Samtlige ferieboliger har eget veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, kogeplader og ovn samt kaffemaskine. I finder desuden også en skøn møbleret udeplads (terrasse eller altan), hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab og måltiderne under jeres ophold. 

Glæd jer til en aktiv ferie for både store og små

Glæd jer til en aktiv ferie for både store og små

På Katschberg finder I mange forskellige typer sport og aktiviteter for både store og små. I kan f.eks. leje cykler og mountainbikes og udforske områdets storslåede natur. I kan også udfordre hinanden i fodbold, bordfodbold, bordtennis, billiard og dart. De mindste kan blive underholdt med sjove aktiviteter og spil, som løbende arrangeres på feriestedet samt møde feriestedets søde maskot; bjørnen "Bollo". 

Tag en dukkert eller slap af i indendørs poolområde

Tag en dukkert eller slap af i indendørs poolområde

Hvis I gerne vil tage en forfriskende dukkert under jeres ophold på Katschberg, har I rig mulighed for dette. I har nemlig fri adgang til det skønne indendørs poolområde med separat børnebassin, hvor I uanset vejret, kan svømme, boltre jer eller blot kan slappe af i liggestolene. Og hvis I trænger til at koble helt fra og forkæle jer selv, har I desuden mulighed for at få en dejlig gang massage på Katschberg (mod gebyr).

Spisesteder og indkøbsmuligheder på Katschberg

Spisesteder og indkøbsmuligheder på Katschberg

På feriestedet finder I en hyggelig café/bar med fantastisk udsigt over Alperne, hvor I kan nyde forfriskende drikkevarer og snacks eller slappe af med en god kop kaffe og kage. På Katschberg finder I desuden et minimarked samt mulighed for at benytte jer af dagligvare- og morgenbrød-service, så I helt slipper for at handle ind under ferieopholdet. Hvis I hellere vil spise ude, findes der også restauranter i området. 

Udflugter og oplevelser omkring Katschberg

Udflugter og oplevelser omkring Katschberg

Udover at området omkring Katschberg er oplagt til cykel- og mountainbike samt vandreture, findes der også mange andre oplevelser i de grønne og naturskønne østrigske landskab. Tæt på Katschberg, kan I opleve den eventyrlige klatrepark Katschberg Adventure Park, som byder på udfordringer og oplevelser i trætoppene. I kan også besøge vandlandet Fallbach i Maltatal, Østrigs højeste dæmning; Malta Hochmalmstrasse samt den skønne sø Millstättersee, som ligger smukt placeret i nationalparken Nockberge i Kärnten.