Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
200 m
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top Faciliteter
Strand
Sand, 500 m
Restaurant
200 m
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Rolig ferie på Bornholm

Klintely byder på feriehuse eller lejligheder, men uanset, hvilken bolig I vælger, vil I ALTID kunne se havet. Bornholm er et skønt feriested for en hyggelig ferie i Danmark, hvor der er både badestrande, naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sand, 500 m
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Andre faciliteter
Cykeludlejning
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Bornholm, 30 km
Nærmeste by
Allinge, 2 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Butikker
Supermarked
1 km

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Velkommen til Klintely

Om Klintely

Om Klintely

Klintely ligger i Sandkås tæt ved Allinge på Nordbornholm og kun 3 minutters gang fra naturområdet ''Storedalen''. Det centrale midtpunkt er den store parklignende have, der med sine mange buske og blomster, indbyder til en afslappende hyggestund. Feriestedet er roligt og indbyder til afslapning for både familier, venner og par. Bestil eller hør mere ved at ringe på telefon 70 15 41 41, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer afsted på ferie.

Ferieboliger

Ferieboliger

Klintely har flere forskellige boligtyper, hvor den nyeste er de lækre, store 4-værelses feriehuse i træ, som udover at være dejlig rummelige også er udstyret med gulvvarme, tørretumbler, vaskemaskine, opvaskemaskine, internetadgang og mange flere faciliteter, der gør jeres ferie så behagelig som muligt. Vælg imellem et rækkehus, lejlighed eller feriehus, som alle har hel eller delvis havudsigt!

Oplevelser

Oplevelser

Gå ad klippestien (den gamle redningssti) ind til havnen i Allinge. Det er en rigtig hyggelig tur, og her kan I finde nogle af de bedste silderøgerier på Bornholm. Stranden i Sandkås er en virkelig skøn strand, med dejlig sand, hvis I vil nyde en dag ved vandet blandt klipperne. I kan leje cykler eller vandre på de mange stier og tage rundt på øen til alle de smukke destinationer. 

Friferie.dk har pakkebilletter til Bornholm

Friferie.dk har pakkebilletter til Bornholm

Hurtigfærge eller langsom-færge? Valget er jeres, men hos Friferie.dk får I det til pakkepris. Så husk at få det med, når I bestiller jeres ferie på Klintely hos os. Ring eller skriv ønsker-færge i kommentarfeltet ved booking.